banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI EKİM'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Ekim yayınladığı mesajında; ' Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden varoluşunun sembolü olan ve milletimizin tarihteki en büyük başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin bugün 97. yıldönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.

Ülkemiz için bir dönüm noktasını ifade eden bu bayram, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem kazanmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, hepimizin gözbebeği durumundadır. Zira, Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklâl mücadelesinin ardından kurulmuştur.

İstiklâlimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı duygu ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız, birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurmakla mümkün olacaktır.

Ülkemizi, sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu refah bir Türkiye hedefine ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman ecdadımızı ve şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Akçaabatlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber