banner240
banner237
banner238

Başkan Sarıalioğlu, Mevlid Kandilini Kutladı

Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.’in doğum günü olan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Mevlid Kandil’inin tüm insanlığa ve özellikle İslâm dünyasına barış, huzur ve hayırlar getirmesini diledi.

Mevlid Kandili’nin, Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.’in, insanlığın yaşadığı en karanlık dönemde doğumuyla dünyayı şereflendirerek, yeni ve mutlu çağın doğmasına vesile olduğu gün olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, ahlak, fazilet, sevgi, şefkat ve merhamet peygamberi olan yüce peygamberimizin sadece İslam dünyası için değil, tüm insanlığın huzura ermesi adına bir fırsat olduğuna vurgu yaptı. Sarıalioğlu, mesajında daha sonra şunları kaydetti:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz ‘in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Din, dil, renk ve ırk ayrımı yapmadan verdiği mesajlarla sadece müminlere değil, tüm dünya insanları için köklü bir kurtuluş reçetesi ortaya koyan peygamberimiz, yaşadığı dönemde ahlakı, örnek kişiliği ile büyük bir toplum önderi olduğunu ispatlamıştır. Cenab-ı Allah’tan aldığı vahiyleri paylaşarak müminler başta olmak üzere tüm dünya insanlarının kıyamete kadar olan süre içinde mutluluğu için mücadele eden yüce peygamberimizin hayatını iyi idrak etmek, her Müslüman için en temel vazifedir. Onun için yüce peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(S.A.V.)’in dünyayı şereflendirdiği bu geceyi de çok iyi idrak etmek gerekir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin, aziz milletimizin ve Oflu hemşehrilerimin, Mevlid Kandil’ini kutlarım"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber