banner240
banner237
banner238

Kaya Muzaffer  Ilıcak'tan Mevlid Kandili  ve Cumhuriyet Bayramı mesajı

Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Spor Kulubü (UMES), Dünya Aba Güreşi ve Geleneksel Sporlar Federasyonu Kurucu Başkanı,Başkan Yardımcısı ve Türkiye Hapkido-Kumdo Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF)  Genel Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak,  Mevlid Kandili ve Cumhuriyetin 97’nci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlaya

 Kaya Muzaffer Ilıcak, yayınladığı mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen, hak ve adaletin sembolü Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum yıldönümü olan mübarek Mevlid Kandili’ni kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) ile gelen vahiy ışığının gönülleri bir kez daha aydınlattı. Bu gece akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerimizdendir" dedi.

Terörün ülkemizde barış adı altında derin yaralar açtığını belirten Ilıcak, “Peygamberimiz barış adına kimseye baskı ve zulüm yapmamıştır. Aksine, ‘bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir’ diyerek vahşetin her türlüsüne karşı çıkmıştır. Bütün İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, Cenab-ı Hak’tan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hakim olduğu günler nasip etmesini diliyorum. Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak, dualarınızın kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Kaya Muzaffer Ilıcak,.Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutlamanın sevincini milletce yaşıyoruz. Milletimiz en zor durumda,  birlik ve dayanışma içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğini, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünyaya göstermiştir.
Cumhuriyeti’mizin 97.yaşında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilke ve devrimleri ile dünümüzü, bugünümüzü ve geleceğimizi aydınlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlem ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramı’mızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber