banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi : CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a cevap verdi. 

CHP Beylikdüzü belediye başkanı Murat Çalık'ın haddini aşarak AK Parti'nin Trabzon'da gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetlerine  dil uzattığını belirten Revi " Hemşehrimiz Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık baba ocağına ziyarete gelmiş. Doğal hakkıdır, hoş gelmiş. Gelmiş gelmesine ama İstanbul’un bir ilçe belediye başkanı olarak kendince Trabzon’un sorunlarına çözüm önerileri getirip üzerine düşenleri yapmaya hazır olduğunu ifade etmiş."dedi. 

CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'a dur demesi gerektiğinin altını çizen Revi açıklamasını şöyle sürdürdü: "Yanında duran sayın CHP İl başkanı ve parti yöneticileri: Dur kardeşim bu kadar ileri gitme, çok çok da bir ilçe belediye başkanısın, git bu dediklerini önce başkanı olduğun belediyede uygula ve haddini aşıp, Trabzonluluğunu kullanarak burada ahkam kesme. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bile senin yaptığın gibi yapmadı, diyememiş. E o zaman, CHP İl başkanı ve yöneticilerinin yapması gereken uyarıyı biz yapalım: Sayın Başkan, bir daha memleketine gelirken AK Parti iktidarları öncesi Trabzon merkezi hükümetten ve yerel yönetimlerden ne kadar hizmet almış AK Parti iktidarından sonra Trabzon’a hem belediyecilik hem de merkezi hükümet yatırımları olarak neler yapılmış, dersine çalışarak gel. Trabzon’un sorunları nelerdir ve neler yapılması gerektiği hususunda hem ilçe belediye başkanımız hem Büyükşehir Belediye başkanımız hem vekillerimiz ve hem de bakanlarımız bu konuda ciddi bir mesai harcamaktadırlar." 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ın böyle basit manevralarla gündeme gelmeye çalıştığını ifade eden Revi "Elinde bir ilçe belediye imkanları ile sizin Trabzon’a verebilecek olduğunuz herhangi bir imkan yoktur. Lütfen mesainizi ve zihninizi, size oy veren ve sizden hizmet bekleyen Beylikdüzü’ne harcayın. Trabzon’da yapılan hizmetleri ve yatırımları sizin tahayyül etmeniz bile mümkün değildir. Hemşehrimiz olarak sizi yine memleketimize bekleriz. Yine gelin baba ocağına, çayınızı için, memleketimizin temiz havasını soluyup dinlenin ve gidin dingin bir vaziyette sorumluluk aldığınız Beylikdüzü’ne hizmet edin. Size yakışan da budur." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber