banner240
banner237
banner238

HERŞEY DEMİR ALİ İÇİN !

Şalpazarı Dernekler Federasyonu Kadınlar kolu ile Geyikli Derneği Kadınlar kolu'nun SMA Tip 1 Hastası Demir Ali nin Amarikada tedavi olabilmesi için sadece 2 yaş altı bebekler için onaylanan ve 2.4 milyon USD karşılığında Zolgensma isimli gen terapisini alması için "Demir Alinin Umut Dükkanı" ismiye ay sonuna kadar devam edecek olan kermes etkinliğine insanların katılımı yoğun olarak devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak Şal-fed kadınlar kolu başkanı Fatma Kandil yapmış olduğu açıklamada "Bu gün Türkiye'nin her tarafında Demir Ali yavrumuz için büyük bir etkinlik düzenleniyor. Şalpazarı Dernekler Federasyonu olarak bizlerde bu yavrumuzun annesinin sesini duyarak Geyikli Derneği'nde "Demir Alinin Umut Dükkanı" ismiyle etkinliğilimizi açtık. Satışlarımız başladı Derneklerimize etkinliğe göstermiş oldukları ilgi den  dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Demir Ali yavrumuzu Amarikaya gönderene kadar takipcisi olacağız. Geyikli Derneği'nde bu etkinliğimiz sona erdiktensonra farklı bir etkinlik daha düzenlemeyi pilanlamaktayız. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan derneklerimize, milletimize göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyoruz"dedi.

Daha sonra Geyikli Derneği Kadınlar kolu başkanı Hanife Türkmen yapmış olduğu açıklamada "Bu konuda başta Şal-fed kadınlar kolu başkanım Fatma hanım olmak üzere desteklerini esirgemeyen derneklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.


Bizler inşallah el ele vererek Demir Ali yavrumuzu Amarikaya gönderene kadar elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız" dedi.

Azime Ece KARA 
HALKBANKASI  İŞLETME İBANI
TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber