banner240
banner237
banner238

YEŞİLAYDAN MUHTAR SERTE ZİYARET

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Muhtarlar Haftası dolayısı ile Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert ile baş azası Neriman Turan’ı ziyaret etti. Şube Başkanı Boz, Kadir Sert nezdinde tüm muhtarların muhtarlar haftasını tebrik ederek, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çabalayan Trabzon'da görev yapan muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Haftasını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Bağımlılıkla mücadele konusunda Sert ile istişarede bulunan Başkan Boz, “Yeşilay’ımızın ana amacı bağımlılıkla mücadeledir. Bunun için de devlet kurumlarımızla istişarelerimiz ve projelerimizi yapıyoruz. Mahalle muhtarlarımıza da bu konuda büyük görev düşüyor. Hep birlikte bağımlılıkla mücadele için var gücümüzle çalışacağız. Bağımlılık küçük yaşlarda ailevi problemlerden başlıyor. İlerleyen yaşlarda ise tamamen ekonomik sebeplerle vatandaşlarımız bağımlılığın tuzağına düşüyor. Bunların önüne geçmek için de gerek devlet kurumlarımız, gerek belediyeler gerekse özel sektör temsilcilerimiz ile görüşerek en azından her mahalleden 5’er kişiye iş için çalışmalar yapacağız” ifadelerine yer verdi.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, Boz ve ekibine ziyareti için teşekkür ederek, “Yeşilay ekibine bizi hatırladıkları için teşekkür ediyorum. Yeşilay’ın bende üyesi ve gönüllüsüyüm. Bağımlılıkla mücadele noktasında şahsım ve azalarımla birlikte elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber