Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2021-11-18 18:22:07

TRABZONSPOR’DA KONGRE VAR HEYECAN YOK

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com 18 Kasım 2021, 18:22

4-5 Aralık 2021 tarihinde Trabzonspor’da seçimli genel kurulu var, dikkatimi çeken ise, eskiden bu genel kurullar olmadan en az üç ay evvelinden şehirde ve kulüpte hareketlilik başlar, kongre tarihine doğru yaklaşıldıkça bu hareketlilik hararetli tartışma ve çekişmelere sahne olurdu.

Şimdilerde bunu görmek yaşamak pekte mümkün gözükmüyor neden? kanımca artık Trabzonspor düzeyinde takımların yönetilmesi, çok büyük mesai ve ekonomik külfet arz etmekte olduğu içindir.

Eskiden bir dizi ahbap çavuş yöntemleri ile idare edilebilen bu dernekler artık, daha profesyonel icraatlar ve yönetimler gerektirdiği ve buna mecbur olunduğu dönemlerdeyiz.

Ayrıca eski yöneticilerimizin bir çoğu yaş ve ekonomik durumlarının uygun olmadığından, gençlerin ise lazım olan lobiye hakim olamadıklarından ve pek tabiki başarılı bir mevcut yönetim olduğundan, kongreye 15-20 gün kala bile kos koca Trabzonspor’da bile kongrelerinin tartışmasız ve hararetsiz geçmesine sebep olmaktadır.

Neyse asl olan mevcut yönetim başarılımı? dolayısıyla Trabzonspor başarılımı? bu önemlidir!

Bunun da kriterleri vardır, bu kriterler ilk evvela Trabzonspor’un sportif başarısının ne düzeyde olduğu, sonra ekonomik açıdan Trabzonspor ve yönetimin ne durumda olduğu ve kadro kalitesinin ekonomik olarak bonservis değerinin ne durumda olduğu gibi durumlar başlıca kriterlerdir.

Bu nedenle mevcut yönetime rakip olacak başka bir liste de çıkacağını zannetmiyorum, her ne kadar ekonomik olmasada, şu an sahada sportif başarı tab noktadadır.

Fakat, mevcut yönetim kurulu muhakkak revize edilmelidir, başkan Sn.Ahmet AĞAOĞLU listesini gözden geçirip, bazı isimlerle yollarını ayırıp, başka heyecanı ve lobisi güçlü isimler listeye eklemelidir ki, özellikle bu yıl, şampiyonluk mücadelesinde buna şiddetle ihtiyaç vardır.

Kamuoyunda kulisler hareketli, sn.Ağaoğlu’nun listesine girebileceği konuşulan bazı isimler dilden dile dolaşmaya başladı bile, bu isimlerden bazıları şöyle ki, hepside çok değerli ve Trabzonspor’a artı değer katabilecek isimlerdir. 
Nevzat Aydın, 
Adnan Bayram ve
Mehmet Can Tuna, 
Sn.Ağaoğlunun listesine girmesi muhtemel isimlerdir.

4-5 Aralık 2021’de yapılacak kongrenin Trabzonspor’un tarihine yakışır bir katılım ve coşkuda olmasını temenni ederek, bütün kongre üyelerinin kongreye iştirak etmelerini özellikle istirham ediyoruz ki, şampiyonluk yolunda bu katılım, bütün kamuoyuna bir güç gösterisi niteliğinde olsun.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Yorumlar (3)

Doğan yılmaz 2 Yıl Önce

Abi hayırlı olsun yeni mekanın

Şener Serdar 2 Yıl Önce

Başarılı yönetimlerin rakibi olmaz, şimdi Trabzonspor’un da şampiyonluk mücadelesi verdiğini göz önüne alırsak Ağaoğlu’nun rakibi çıkmaması normal, fakat Ağaoğlu yönetimini revize ederek güçlendirmelidir

Rasim 2 Yıl Önce

RasimYeni yönetime girecek adaylar pek içimi açmadı katkı verebileceklerini zannetmiyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.