Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2022-11-11 22:17:11

ÜZÜLEN TARAFTAR OLSADA KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ 

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

komodor6161@hotmail.com 11 Kasım 2022, 22:17

Trabzonspor Ankara deplasmanında hayati bir maça çıktı. Trabzonspor’un bu maçtan alacağı galibiyet bir buçuk aylık ara İçin ve bu arada yeniden hazırlanmak İçin çok önemli, o kadar önemli ki, olmak yada olmamak kadar önemli ancak, gel görki bunu oyuncular sanki analiz edememiş. 

Hemen baştan söyleyeyim, Yusuf Yazıcı, Gomez, Bardhi ve Bartra belkide sezonun en kötü performanslarını sergiliyorlar, çok kötüler, bir takımda ilk onbir oynayan 4 oyuncu o maç içinde çok kötü ise, o takımın o maçı kazanma olasılığı ortadan kalkar maalesef. 

Ben bu oyuncuları anlamakta zorluk çekiyorum, daha önce performanslarınızı görmesek bunlar kötü oyuncu diyeceğim ama değil, 

peki mesele ne? sıkıntınız ne? isteyipte elde edemediğiniz ne var? işleriniz kesatta çekinizi senetinizi mi ödeyemediniz? cenazeniz olduda acınızı paylaşacak kimsemi  bulamadınız? 

çocuğunuz bir şey istedide alamadınız mı? doğalgaz, elektrik, su, telefon, internet faturalarınız geldide ödeyemediniz mi? kiranız çokta ev sahibiniz indirim mi yapmıyor? arabanız yokta işe dolmuşla gidip gelmekten mi yoruldunuz? nedir kardeşim sizin zorunuz nedir? 

Bu taraftarla, bu camiayla, bu forma ve armayla hatta kendinizle dalga mı geçiyorsunuz? yok değilse size 1,5 ay müsade, gidin her ne derdiniz yada sıkıntınız varsa halledin ve geriye şampiyon Trabzonspor’un şampiyon oyuncuları gibi dönün, yoksa üzülen taraftar olsada, kaybeden siz olacaksınız. 

Maça değinecek olursak Trabzonspor adına anlatacak çokta bir şey yok. Maçın genelinde Ankaragücü maça daha hakim oynadı. Trabzonspor’un orta alanda, kanatlarda ve üçüncü bölgede çok etkisiz bir futbol ortaya koydu. Hoca bütün değişikliklerini yapmasına rağmen Trabzonspor’un oyununda olumlu bir değişiklik olmadı.

Maçın 70. dakikasına gelindiğinde Gomez sağ kanattan ve yerden çok sert bir şekilde topu ceza sahasına gönderdi, bu topu takip eden Bardhi, Ankaragücü defansının kademe hatasını iyi değerlendirince topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Trabzonspor çok kötü oynadığı bu maçta 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Bu gölün hemen akabinde 74. dakikada ceza sahası içerisinde top Larsen’in koluna çarpınca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonlarda Larsen’in kasti hareketi yoktu, top arkadan koluna çarpınca hakem sarı kart bile vermedi, bu penaltı atışını gole çeviren Tolga Çiğerci takımına beraberliği getirdi maç 1-1 oldu.

Maç karşılıklı gollerle berabere sona erdi. Başta da dediğim gibi Trabzonspor’lu oyuncular bu maçın önemi kavrayamamışlar. Bu beraberlik Trabzonspor’a havlu bile attırdı diyebiliriz, bunun İçin erken ancak bunun bilinciyle arayı iyi değerlendirmezsen o zaman görürsün havlusunuda bornozuda, hadi sana byy byy derler adama geçip gidersin.

(TÜRK FUTBOLUNDA ADALET 2011’DE KAYBOLDU)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.