Asayiş Şube Müdürlüğü ahlak büro operasyonu

İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı mevkiindeki restorantlarda, yabancı uyruklu bayanların fuhuş için müşteri temin ederek, korsan taksilerle yakın ilçemizdeki bir Otele  giderek, burada fuhuş yaptıkları ve otelin adeta genel kadınların çalıştığı mekan haline getirildiği tespit edilmiştir.

12.09.2021 günü saat 04:00 sıralarında Mahkeme kararına istinaden yapılan operasyonda; 

 STAR BECHEVERIA ibareli 9 mm tabanca ve 4 adet fişek ile PEITRO BERETTA ibareli 7,65 mm tabanca ve 7 adet fişek elde edilmiştir. 

Ayrıca otelde yapılan aramada 3'ü Türk Vatandaşı, 12'si Yabancı olmak üzere 15 kadın, birlikte oldukları şahıslarla alınmıştır. 

Otel sahip/müsteciri hakkında Fuhşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma suçlarında adli tahkikat başlatılmış ve otel sahipleri ile 2 çalışanı gözaltına alınmıştır.
Ayrıca bayanların kamu sağlığı bakımından kontrolleri yapılacak, deport işlemleri gerçekleştirilecek, otelin faaliyetten men'i ve idari para cezaları uygulanacaktır. 

İl merkezi başta olmak üzere, ilçelerimizdeki Otellerde de kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.  
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber