EMNİYET OPERASYONLARI

NARKOTİK SOKAK OPERASYONLARI

31.10.2021 günü saat 16.10 sıralarında Motosikletli Polis Timleri Amirliğince Ortahisar İlçesinde yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararına/talimatına istinaden, bir araç içerisindeki şahsın üzerinden;

    6,66 gr. Kubar Esrar ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir.,

***

RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

30.10.2021 günü saat 18:30 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararına/talimatına istinaden, bir araç içerisindeki şahsın üzerinden;

  1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 23 adet fişek ele geçirilmiştir.

Trabzon halkımızın huzur ve sükununu etkin, “güvenli çevre ve huzurlu toplum” anlayışını sürdürülebilir kılmak amacıyla, suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

***

30.10.2021 günü  Ortahisar ilçemizde devriye görevi ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz, iki şahsın bir motosikleti sürükleyerek götürdüklerini görmeleri üzerine şahıslar durdurularak yapılan kontrolde;

Motosikletin şase/plaka sorgusu yapıldığında hurdaya ayrılmış bir araca ait olduğu tespit edilmiş sürücüsü ile ilgili gerekli işlemler yapılarak motosiklet trafikten men edilmiştir.

Trabzon halkımızın huzur ve sükununu etkin, “güvenli çevre ve huzurlu toplum” anlayışını sürdürülebilir kılmak amacıyla, suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

****

30.10.2021 günü saat 22.45 civarında Beşirli Bulvarı üzerinde DRİFT yapan araç alınmış, sürücünün 1.35 promil alkollü olduğu anlaşılmıştır.
Sürücüye KTK'nın 67/1-d ve 48/5 maddelerinden para cezası uygulanmış, ayrıca aday sürücü olduğu anlaşıldığından, sürücü belgesi daimi iptal edilmiştir. 

Sürücünün alkol düzeyinin yüksekliği nedeniyle, TCK'nın 179/3 maddesi gereğince Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmekten adli işlem yapılmak üzere, Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozan abarth egzozlu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikayetleri ve re'sen tespitlerimizle devam edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber