NARKOTİK SOKAK OPERASYONLARI

ASAYİŞ ŞUBE AHLAK BÜROMUZUN ÇALIŞMALARI

24.11.2021 günü Ahlak Büro Ekiplerince adli makamlardan alınan karar/talimata istinaden, Ortahisar ilçemizde faaliyet gösteren bir otelde Fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen yabancı uyruklu şahıs ile birlikte olduğu şahıs ve yer temin edenler yakalanmış, haklarında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan tahkikat başlatılmış, sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edilecektir.

Ayrıca düzenlenen evraklar, gerekli idari ve işyerinin geçici süreyle kapatılması amacıyla Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderilecektir.    

İl merkezi ve ilçelerimizdeki tüm konaklama yerlerinde kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.

*

*

*

*

NARKOTİK SOKAK OPERASYONLARI

25.11.2021 günü saat 01:30 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İlimiz Ortahisar ilçesinde aynı apartmanda 2 ayrı dairede 5 şüpheliye yönelik olarak adli makamlardan alınan talimat/karara istinaden yapılan aramada;
2 parça 51.41 gr Kubar Esrar
2 parça 33.91 gr gelen Metamfetamin Maddesi
1 parça 1.80 gr gelen Tütünle Karışık Kubar Esrar Maddesi
1 adet Metamfetamin kırıntıları bulunan Cam Düzenek
 Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 4.400 ₺ ve 5 $ para ele geçirilmiştir.

İkamet araması devam ederken, farklı zamanlarda narkotik madde satın almak amacıyla gelen 3 kişinin üzeri ve çantalarında yapılan aramalarda;
4 adet Sentetik Ecza
2.93 gr Kubar Esrar Maddesi 
Uyuşturucu Madde Kullanmaya yarayan Cam Düzenek 
4 gr Kubar Esrar Maddesi
Uyuşturucu Madde Kullanmaya yarayan Cam Düzenek ele geçirilmiştir.

Diğer adreste;
7 parça  350 gr Metamfetamin
38 adet Ecstacy
2 adet Sentetik Ecza
20 gr Kubar Esrar Maddesi
1 adet Uyuşturucu Madde Ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen Hassas Terazi ile  8 parça halinde Alüminyum folyo Parçaları ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber