NARKOTİK SOKAK OPERASYONLARI

03.12.2021 günü saat 21.00 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, narkotik madde bulunulduğundan şüphelenilen bir ikamette, adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden G.H.A. isimli şahsın ikametinden;

     95,73 gr. Kubar Esrar,
    1 adet Uyuşturucu madde öğütmeye yarayan aparat,
   Uyuşturucu madde kullanmaya yarayan kova düzeneği ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir.

*****

04.12.2021 günü Ahlak Büro ekiplerince cinsel içerikli sosyal medya hesaplarına yönelik çalışmalarda; 

 Bir şahsın farklı isimlerde açtığı sosyal medya hesaplarından, fuhuş amaçlı müşteri temin ettiği ve ikametinde para karşılığı birlikte olduğu tespit edilmiştir.

Adli makamlardan alınan talimat/kararla, fuhuş maksatlı ikamete geldiği tespit edilen bir şahıs ile fuhuş maksatlı ikameti kullanan S.E. isimli şahıs tespit edilmiştir.

S.E. isimli şahıs hakkında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan işlem yapılmıştır.

Ayrıca idari para cezaları uygulanması ve ikametin kapatılması amacıyla oluşturulan dosya, ilgili Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderilecektir.

İl merkezi ve ilçelerimizdeki tüm konaklama yerlerinde kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber