Suç örgütüne 6 tutuklama - Çanakkale ve Trabzon'da operasyon yapılmıştı

Çanakkale’de organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 6’sı tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Lazlar lakabı ile tanınan, iş yeri sahiplerini silah ve tehdit ile korkutarak yerlerini ellerinden almak isteyen grubu incelemeye aldı. Asayiş ekiplerince U.T'nin ele başı olduğu iddia edilen silahlı suç örgütünün 'birlikte yağma, silahla tehdit, ölümle tehdit, kasten yaralama, mala zarar verme, silah teşhiri ve hakaret'in de aralarında bulunduğu 16 suç işlediği tespit edildi. 

8 Nisan 2019 Pazartesi günü Çanakkale ve Trabzon'da eş zamanlı olarak yapılan operasyonda, U.T. ile 12 kişi gözaltına alınırken, bir şüphelinin de başka suçtan cezaevinde bulunduğu belirlendi. 

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 13 şüpheliden Z.K. ve Ü.U. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheliler ise adliyeye sevk edildi. 

Şüphelilerden örgüt lideri olduğu iddia edilen U.T. ile O.S., C.K., Ö.Y., İ.B. ve açık cezaevinden getirilen E.Y. ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ü.G., B.B., A.S., A.A. ve C.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber