TRABZON EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda;

*Birden Fazla kişiyle Birlikte Geceleyin Yağma” suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan O.G,

*Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemine Sebebiyet Vermek” ve 12 ayrı suç kaydı bulunan, hakkında kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası bulunan, Cezaevi Firarisi S. K. ve,

*Hırsızlık” suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi İ. F. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahısların işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.


Emniyet Müdürlüğümüzce Fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında; 19.03.2018 tarihinde, Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde yapılan denetim ve kontrollerde ; toplam 9 T.C vatandaşı bayan alınarak Müdürlüğümüze intikal ettirilmiş olup, her birine Kabahatler Kanunu kapsamında (çevreye rahatsızlık vermekten )gerekli idari işlem Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılmaktadır.

Emniyet Müdürlüğümüz Güven Timlerince yapılan çalışmalarda;

Bir vatandaşımızın, bankadan kredi olarak kullanmış olduğu 49.000 TL. parayı "Telefon Dolandırıcılığı" konusuna maruz kalmak suretiyle dolandirici oldugu tespit edilen şahıslara göndermek üzere iken önlenerek bahse konu para kurtarılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüz Güven Timlerince yapılan çalışmalarda ;

İlimizde bulunan bir mağazadan yaklaşık 3.000 TL. para çalınması olayı ile ilgili “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçundan aranan Azeri uyruklu (1) yabancı şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahsın gözaltı işlemleri Çarşı Polis Merkezi Amirliğimizce sürdürülmektedir.

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, İlimiz genelinde bulunan, araç kiralama şirketlerine yönelik, 16 ekip ve 41 personelin katılımıyla gerçekleşen uygulama sonucunda;

* İl merkezinde 107, ilçelerimizde 41 olmak üzere toplam 148 araç kiralama firması denetlenmiş,

* (1) araç kiralama şirketine Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefetten (veri göndermeme, kayıtsız araç) 7,762 TL idari işlem uygulanmıştır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber