banner240
banner237
banner238

10 Kasım Anıtkabir ziyareti  ATAMIZA SAYGI ve ÖZLEMLE

Ömrü savaşlarda, cephelerde geçmiş, memleketi ipten almış, ülkenin bağımsızlığını, teminat altına almış Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü anmak bu ülkenin yurttaşları olarak hepimizin görevidir. 

Atatürk, milli iradeyi hakim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, adaleti hakkıyla tesis eden ve çoğulcu demokrasi prensiplerini hayata geçiren bir seviyeye ulaşmamızı sağladı.

10 Kasım 1938'de aramızdan ayrılan ancak bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleriyle yaşatan ve daima yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün günümüzde iktidar ve çevresinde giderek daha yoğun bir saldırıyla unutturulmaya, yokedilmeye çalışılan öğretileri ve devrimleri ışığında emanetlerini sahip çıkıp gelecek kuşaklara aktarmak TÜLOV olarak vazifemizdir. 
İşte bu nedenle Türkiye'nin ve gençliğimizin asla din ve şeriat oyunlarına alet olmaması, gerici akımların eline düşmemesi için çabalamak zorundayız.

 "Türk devleti halk devletidir, halkın devletidir. Şahıs devletidir değildir" diyen Atamızın bu şiarı dogrultusunda çalışmak, demokrasi laiklik ve Atatürk düşmanlarıma karşı durmak, genç kuşakların bu doğrultuda yetişmesi için çalışan TÜLOV bir kez daha Atamızın huzurunda olacak. 


Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşaması için birçok yeniliğe imza atan ve müthiş bir devrim hareketi başlatan, gelecek kuşaklara büyük ve çok anlamlı hır miras bırakan cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84. yılında Anıtkabir'deki istirahatgahında tüm demokrasi sevdalısı çocuklarımız,  gençlerimiz ve halkımızla elele birlikte anacağız.

Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi ve laiklik ...
Daha güzel yarinlar için hep birlikte elele ....
TÜLOV MUĞLA/BODRUM TEMSİLCİSİ
AvRemzi KAZMAZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber