AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI CEBİÇAY FESTİVALİNE KATILDI

ÇEBİ İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk durağı Sayvan mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Peker ile AK Parti Mahalle Başkanı Muhammet Baş ile mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu ziyarette Çebi, istek ve talepleri dinledi, not aldı. Çebi ve İlçe Yönetiminin bir sonraki durağında Pınaraltı Mahallesi ile Yeşilvadi Mahallesi oldu. AK Partili heyetin ziyaretinde Pınaraltı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kara, Mahalle Başkanı İlyas Kara; Yeşilvadi Mahallesi ziyaretinde Yeşilvadi Mahalle Muhtarı Nuri Kibar ile Mahalle Başkanı Osman Kibar’a da hazır bulundu. 
TARİHİN EN İYİ FİYATI
Ziyaretinde konuşan Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklemeyle birlikte çaya 4 lira fiyat verdiğini anımsatarak “Aynı zamanda bir çay müstahsili olarak belirtmem gerekir ki pandemi koşullarını göz önüne getirdiğimizde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çaya tarihinin en iyi fiyatını vermiştir; teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.


FABRİKA İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Mahalle sakinlerinden bölgeye çay fabrikası kurulması yönündeki taleplere yanıt Vli eren Çebi, “Bölgemize orta ölçekli bir çay fabrikası kurulmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız, ısrarla takibini sürdüreceğiz. Bu şekilde hem bölgemizdeki üreticiler rahat edecek hem de Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı ve Eynesil’den Giresun’a çay gitmeyecek, burada işlenerek üretime kazandırılacak.” diye konuştu.
KALİTELİ ÇAY ÜRETİLİYOR
Çebi, Ortahisar ilçesinde aroma oranı yüksek kaliteli çay üretildiğini kaydederek, şöyle devam etti: “Birçokları Ortahisar’da çay üretildiğinden haberleri yok. Hepimize düşen görev çayımızın tanıtımını yaparak teşviklerle çay bahçelerini artırmak olacaktır.”
ÇAY HASADINA KATILDI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Yeşilvadi Mahallesinde sezonun ilk sürgünü için düzenlenen çay hasadı programına da katıldı. Davetlilerle birlikte çay bahçesine inerek çay makasını eline alan Çebi, çay toplamada hünerini sergiledi. İlk sürgünün tüm müstahsillere, ilçemize, bölgemize hayırlı olmasını dileyen Çebi, “Çay kalitesinin yüksek olduğu bir bölgedeyiz. Üreticiler olarak çayımızın kalitesine bizler hasat döneminde katkı sunarak, sahip çıkarak çayın kalitesini daha damyukarılara çıkarmalıyız” ifadelerine yer verdi.
KIR YAŞAMI ÇOK ÖNEMLİ
Çebi, Esenyurt Mahallesi ile Okçular Mahallesi ziyaretinde mahalleliyi dinledi, talepleri not aldı. Esenyurt Mahalle Muhtarı Necmettin Özkan, Mahalle Başkanı İrfan Koç, Okçular Mahalle Muhtarı Sami Köse ile Mahalle Başkanı Hasan Turhal Çebi’nin ziyaretlerinde hazır bulundu. 
KÖY HAYATINDA KONFORU ARTIRMALIYIZ
Kır yaşamının önemine vurgu yaparak, köy yaşamının konforlu hale getirilmesinde yapılan çalışmalara değinen Çebi, “AK Parti iktidarı öncesinde köylerimizin durumu ile şimdiki durumu, imkanları arasında kıyaslanamayacak kadar büyük fark var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla köy yolları, su hatları ve enerji nakil hatlarında iyileştirmeye gidildi. Kır yaşamının konforlu ve ulaşılabilir olması adına beton yol, asfalt yol çalışmaları yapıldı. Bizler de Ortahisar ilçemizde aynı çalışmaları bir bütüne yayarak gerçekleştirdik. Bundan sonra da konforun daha da artması, yaşam kalitesinin sürdürülmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Ziyareti boyunca mahalle sakinlerinin kendisine ve ilçe yönetimine gösterdikleri coşku ve misafirperverliğe teşekkür eden Çebi şunları söyledi: “AK Parti iktidarı 19 yıldır en merkezi yerden ülkemizin en ücra köşesine kadar hizmet getiriyor, getirmeye de devam edecek. Ak Parti hizmetlerini gördükçe, vatandaşımızın memnuniyetini hissettikçe bizler de mutlu oluyor, daha iyisini yapma gayreti içerisine giriyoruz. Ak Parti’nin özünde, sözünde ve her şeyinde yaratılanların en şereflisi insana hizmet ilk sıradadır. İnsan merkezli bir siyasi partiyiz.” 
YENİ GÖNÜLLER KURACAĞIZ
Çebi, mahallelere düzenledikleri ziyaretlerin bir anlamda da ortak akılda buluşma adına büyük önem taşıdığını ifade ederek “İstişareye çok önem veriyoruz. Mahallelerimize düzenlediğimiz ziyaretlerimizle mahalle sakinlerimizin kalbine dokunuyoruz. İstek ve talepleri dinliyoruz. İlçe Yönetimi olarak her an sahayız, bundan sonra her yerde sahada olacağız. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, muhabbetimizi harlayacağız, yeni gönüller kuracağız.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber