AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan 2022 Özeti ve Yeni Yıl Mesajı

Mesajında partisinin Trabzon yatırımlarına dikkat çekerek 2022 yılının Trabzon’u dünya standartlarında bir şehir haline getirdiklerini vurgulayan Dr. Mumcu, 2023 yılının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. 

Karadeniz’in Lokomotifi Trabzonumuz 

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Karadeniz’in Lokomotif şehri Trabzonumuzu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2022 Ocak ayında ziyaretiyle 2 Milyar 309 Milyon lirayı aşan toplamda 95 eserin açılışını gerçekleştirdik. Son 21 yılda ise Trabzonumuza yapılan yatırımların tutarı ise yaklaşık 6 milyar doları bulmuştur. Cumhuriyet tarihinde bu denli büyük yatırımların merkezi olmayan Trabzon AK Parti hükümetimizle birlikte gelişmiş, büyümüş ve dünyaya açılmıştır. Bizim şimdiye dek yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir. Geçmişimizde olduğu gibi her daim vatandaşlarımızın dertleriyle dertleneceğiz ve çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimiz için vazgeçilmez olan projeleri tamamlayacak ve daha iyileri için kollarımızı yeniden sıvayacağız. Dar gelirli vatandaşlarımıza nefes aldıracak ve ev sahibi yapacak olan, 5 milyondan fazla başvurunun yapıldığı Ülke genelinde 250 bin adet konutun ve şehrimizde de 2300 konut ile  250 işyerinin verileceği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile TOKİ Başkanlığımızın çok kıymetli çalışması başı çekiyor. Akabinde ise Maraş Caddesi’nin Yayalaştırılması, Yalıncak Sahil Düzenlemesi, Şehit Burak Gençcelep Kütüphanesi, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Harp Malulü Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yaşam Merkezi, Karadeniz Teknik Üniversitesi bağlantı yolu, Avni Aker Millet Bahçesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi, Gasilhane, Çukurçayır Parkı, sporcu otobüs durakları ve Meydan bölgesi aydınlatma çalışmaları 2022 yılında hayata geçirildi. Ülkemizde uzun yıllardır bir sorun halini alan kamuoyunda EYT olarak adlandırılan problemi çözdük, proje aşamasından itibaren 1 yıl gibi kısa bir sürede test uçuşunu gerçekleştiren Kızılelma ve sayamadığımız daha nicesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde gerçekleştirdik. Cumhuriyet tarihinde şahit olunmayan onlarca dev esere imza attık. Hükümetimiz tarafından şehrimize kazandırılan yeni stadyumumuzda Trabzonsporumuzun 2022 şampiyonluğunu hep birlikte yaşadık. İnşallah hep birlikte el ele vererek çok daha iyilerini Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başaracak ve hedeflerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi. 

Göreve Geldiğimiz Günden İtibaren

İl Başkanı Dr. Mumcu, “İl Başkanlığı görevine başladığım günden itibaren Trabzon’da ki tüm ilçeleri 4 kez ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. 2022 yılında ise 2 kez 18 ilçede de yoğun programlar gerçekleştirdik. Tüm seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza ulaşabilmek için, Hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, engelli ziyaretleri, şehit ailesi ve gazi ziyaretleri, yaşlı ve hasta ziyaretleri, muhtarlarımızla buluşma, sivil toplum kuruluşları ile buluşma gibi programlar düzenledik. Vatandaşlarımızın düğün merasimlerine katılarak sevinçlerini, taziye ziyaretlerinde bulunarak acılarını paylaştık. Tüm Vekillerimizle 18 ilçemizde programlar gerçekleştirdik. Genel Başkan Vekillerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Başkanlarımızla çok özel programlar gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Dr. Sezgin Mumcu'dan Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılın hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, mesajında şu ifadeleri kullandı; "2022 yılı içerisinde şahsım, milletvekillerimiz, yönetim kurulu üyelerim ve tüm teşkilatımız bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik, sıkıntılarını dinledik, çözüm yollarını aradık. 2023 hedeflerine ulaşmak  ve şehrimizde her zaman olduğu gibi 2023 seçimlerinde de başarıyla çıkmak için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 yılının Trabzon’umuz başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber