AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 31 Mart Yerel Seçimleri İle İlgili Açıklama Yaptı. 


17 Yıllık iktidarımız döneminde yalnızca Ülkemize ve Milletimize büyük hizmetler yaptık. Bizi bu günlere getiren milletimiz 31 Mart Yerel Seçimlerinde tercihini yine AK Partiden yana Cumhur ittifakından yana kullanacaktır.” dedi. 
31 Mart Seçimlerinin Yerel seçimlerin ötesinde bir beka seçimi olma niteliği taşıdığının altını çizen Revi “ 31 Mart’ta yalnızca Belediye Başkanlarını ya da yalnızca Belediye Meclis üyelerini seçmeyeceğiz. 31 Mart’ta bir ülkenin makûs talihini yenerek milletinin refah seviyesini yükselten ve dünyadaki haksızlıklara meydan okuyan Liderini Cumhurbaşkanını destekleyeceğiz ”ifadelerini kulandı. 
AK Parti İktidarı döneminde hem Türkiye’de hem de Trabzon’da büyük yatırımların yapıldığını ifade eden Revi “Geçmiş ile kıyasladığımız zaman şehrimizin çehresi değişti. Her şey Türkiye için dedik Her şey Trabzon İçin dedik ve Trabzonumuz’a 17 yılda 30 Milyar Liralık yatırım yaptık. Milletimiz de şunu çok iyi biliyor ki AK Parti olarak hiçbir zaman yapamayacağımız sözleri vermedik ve ne söz verdiyse yerine getirdik, gerçekleştirdik. Bu gün de hangi sözleri verdiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Bundan milletimizin hiçbir kuşkusu olmasın. AK Parti ile AK Belediyecilikle birlikte Ülke olarak Millet olarak çok daha güzel imkânlara ulaşacağız. “

Herkesin desteğine talip olduklarını ifade eden Revi açıklamasına şöyle devam etti: “ Bizler bütün hemşerilerimizin desteklerine, oylarına talibiz. Büyükşehir Belediyemizde ve ilçe belediyelerimizde kıymetli hemşerilerimizden Cumhur ittifakına oy vermelerini talep ediyoruz. Yalnızca Trabzon’da değil nerede yaşıyorsa yaşasın bu mesajımızı okuyan herkesin bulunduğu seçim bölgelerinde ülkemizin geleceği için tercihlerini Cumhur İttifakından yana kullanmalarını istirham ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakına verdiğiniz her oy ülkemizi dünya zalimlerine karşı daha güçlü ve daha ayağı yere sağlam basan bir konuma çıkaracaktır. Vereceğiniz bir oyun bu manada ehemmiyeti büyüktür. Cumhur İttifakına verilen bir oy zalime vurulan bir tokattır. Cumhur İttifakına verilen bir oy teröre vurulan bir tokattır.  Cumhur İttifakına verilen bir küresel güçlere ve din düşmanlarına vurulan bir tokattır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber