AK Parti Trabzon Kadın Kolları, Kongrelere Başlıyor! 

Sürmen, 25.09.2020 Cuma günü itibariyle kongrelere start verdiklerini kaydederek,  ilk Kongreye 11:00 da Köprübaşı ilçesinden başlayarak aynı gün 14:00 da Sürmene ilçesinde ikinci kongreyi yapacaklarını belirtti.  

Kadınların siyasetteki varlığını hissettirebilmek ve yarının  büyük Türkiye’sin de güçlü kadınlar var edebilmek adına kongrelere hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Sürmen, “partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır.

Kadın Kolları Teşkilatımız; fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’nin başarısında her daim öncü güç olmuşlardır.

Sergilediğimiz birlik beraberlik emsal olması gerekmektedir” dedi.  

Sürmen, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara vermiş olduğu değeri belirterek daima destekçileri olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın destekleriyle farklı projelere adım atacaklarını kaydeden Sürmen, AK Parti Trabzon Kadın Kolları kongreleri Tüm Türkiye ve Trabzon’a hayır getirmesi temennisinde bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber