AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sözlerine "Türkiye`ye ABD gezisinde uğradığı hamburgercideki efendilerinin gözüyle, bir an önce durdurulması, alt edilmesi gereken bir düşman gözüyle bakan Kılıçdaroğlu’nun devletimizin güvenliğinden sorumlu kurumları Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı hakkındaki iftiraları kabul edilemez çirkinlikte olduğu gibi CHP’nin mevcut yönetimi eliyle nasıl bir ihanet yuvasına dönüştürüldüğünün de en açık ispatıdır. Kılıçdaroğlu`na Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ordusunu kimyasal silah kullanmakla itham eden Kandil`deki terör ağalarının masalarını koruyup kollamak kesmemiş olacak ki şimdi de polisimizi, jandarmamızı uyuşturucu kaçakçılığıyla itham ediyor. Ne diyelim? Allah`ından bul!"

Dünün iyi yada kötü ama tarihsel ilkelerine bağlı `Ulusalcı` söylemleriyle malum CHP`si gidip yerine küresel güç odaklarının taşeronu, mandacı, batıcı, kapalı kapılar arkasından terör örgütleriyle iş tutan, Türkiye`yi karşıya alan bir yapının geldiğini söyleyen Milletvekili Ayvazoğlu açıklamasını "Ve hep söylediğimiz gibi ülkemizin en büyük eksiklerinden biridir yerli, milli ve demokratik bir muhalefet" diye noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber