AKÇAABAT BELEDİYE SPORDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Judo Federasyonu öncülüğünde 2022 Spor Toto Süper Ligine yükselme müsabakalarında 13 erkek kulüp mücadele etti. Erkeklerde üçüncü Akçaabat Belediye Spor Kulübü kazanarak yeni yılda Süper Ligin yeni takımlarından biri olma hakkını kazandı.

GÜÇLÜ KADROSUYLA SPORCU YETİŞTİRİYOR

Akçaabat’ta spora ve sporcuya destek olmak, sporun alt yapısını güçlendirme ve her branşta profesyonel sporcu yetiştirmek amacıyla kurulan Akçaabat Belediye Spor Kulübü başarılı çalışmalara imza atıyor.

Akçaabat Belediye Spor Kulübü bünyesinde; Judo, Judo İşitme Engelliler, Judo Özel Gereksinimleler, Karate, Futbol, Voleybol, Basketbol, Okçuluk, Boks ve Halk Oyunları olmak üzere toplam 10 branşı barındırıyor. Her biri alanında uzman 18 eğitmenle 650’si lisanslı olmam üzere toplam bin sporcuya hizmet veren Akçaabat Belediye Spor Kulübü, kurulalı bir yıl oldu.

Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konu ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti; “Günümüz dünyasında spor, bedensel bir aktivite olmanın ötesinde, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, bu yönüyle de insanlar ve toplumlar arasında barışa hizmet eden en etkin araçlardan biri haline gelmiştir. Biz de belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğumuzu ve sporcularımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya önem verdiğimizi her zaman söylüyoruz. Akçaabat Belediye Spor Kulübü 1 yıldır faal halde olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmalardan bir tanesi Judo Takımı’nın Spor Toto Süper Ligi’ne yükselmesidir. Akçaabat Belediye Spor Kulübü sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor; kulübümüzü ve sporcularımızı daima destekliyoruz. Akçaabat’ta futbol ön plandaydı ancak yeni branşların oluşmasıyla birlikte şehrimizde artık birçok branşta sporcu yetişiyor. Akçaabat’ta spor her zaman var olacak ve gelişerek ilerleyecektir. Güzel ilçemiz Akçaabat’ımızda yediden yetmişe herkesin sporun herhangi bir branşına ilgi duyması ya da herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesi bizi çok mutlu ediyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber