banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT BELEDİYESİNİN KURSLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Akçaabat Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan Resim kursuna katılan öğrenciler burada aldıkları eğitim sayesinde Güzel Sanatlar Lisesinin resim bölümüne girmeye hak kazandılar.

Akçaabat Belediyesine ait Hamamçimeni Çarşısındaki salonda iki etap olarak başlayan Resim Bölümlerine hazırlık kursunun 2. Döneminde Akçaabat Halk Eğitim Merkezi’nin usta öğreticilerinden Taner Kaycı eğitmen olarak görev alırken bu kursa katılan öğrencilerden Elif Ecren Serdar, İrem Parmak, Nisanur Bozali, Azra Yılmaz, Canan Aslan ve Fatma Mohammadi asıl olarak Güzel Sanatlar Lisesi’ne girmeye hak kazanırken, Nisanur Hacısalihoğlu ise yedeklerde yerini aldı.

Öğrencilerin başarılarını tebrik ederek düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Akçaabat Belediye başkanı olarak şehri emin sıfatı ile üzerimize düşen sorumluluk; emin adımlarla, adil, dürüst, güvenilir, Akçaabat’ımızın ve Ülkemizin geleceğini düşünerek yetki alanımızdaki iş ve işlemleri hayata geçirmektir. Yaptığımız projelerle şehrimize katkı sağlarken gençlerimize de yatırım yapmayı ihmal etmiyoruz. Gençlerimizin sağlıklı ve donanımlı yetişmeleri için, milli ve manevi duyguları güçlü bireyleri geleceğe hazırlamamız için Belediyemiz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğinde kurslarımızı birçok alanda kursu hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz üniversitelerin ve liselerin resim bölümlerine hazırlık kursuna katılan öğrencilerimizden 6 kişi Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümüne girmeye hak kazanırken bir tanesi de yedek olarak sıralamada yerini aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, eğitmenimize ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber