AKÇAABAT’TA AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür, sanat ve sporun harmanlandığı Akçaabat’ta, merakla beklenen etkinliklerinden biri olan “Ayak Tenisi Turnuvası” başladı.

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü turnuvanın açılışı, dün akşam Sahil Park’ta büyük bir coşku içinde yapıldı.
Sahil Park’ın doğal güzellikleri ve geniş alanı, turnuvanın ilk gününde sporculara mükemmel bir atmosfer sundu. Açılış töreninde, ilçe halkı ve spor severler büyük bir ilgi gösterdi. Turnuva, 28 takım ve toplamda 140 sporcunun katılımıyla dikkat çekti.
Turnuva, bir hafta sürecek ve bu süre boyunca sporcular kıyasıya mücadele edecek. Katılımcılar, turnuva boyunca hem fiziksel hem de stratejik becerilerini sergileme fırsatı bulacaklar. Her gün farklı karşılaşmalar ve heyecanlı maçlar yaşanacak.
BAŞKAN EKİM: “SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, spora ve sporcuya verdikleri desteğin altını çizdi. Başkan Ekim, “Belediye olarak sporu ve sporcuları her zaman destekliyoruz. Bu tür etkinlikler, hem sporun yaygınlaştırılmasını hem de gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesini teşvik ediyor. Ayak Tenisi Turnuvası’nın başarılı geçmesini ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi. 
KAZANANLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
Turnuva süresince, sporcuların gösterdiği performansa göre dereceye giren takımlar ödüllendirilecek. Ödüller, turnuva sonunda düzenlenecek bir törenle sahiplerine teslim edilecek.

AKÇAABAT’TA AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.