AKÇAABAT’TA BAYRAM BOYUNCA OTOPARKLAR ÜCRETSİZ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçaabat Belediyesi, vatandaşların bayram süresince ulaşım ve ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri amacıyla önemli bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Belediye bünyesinde hizmet veren otoparklar, arife günü ve bayram boyunca ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Uygulama kapsamında; Salı (Kadınlar) Pazarı Kapalı Otopark, Eski Merkez İlkokulu Önü Otopark, Saray Yanı Akıllı Otopark ve Cemil Usta Yanı Sahil Park Otoparkı bayram süresince ücretsiz hizmet verecek.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bayramların birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı özel günler olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın ve gönüllerin buluştuğu müstesna zamanlardır. Bizler de hemşehrilerimizin bu güzel günleri daha huzurlu ve rahat geçirebilmeleri için belediyemize ait otoparklarımızı arife günü ve bayram boyunca ücretsiz hale getirdik. Vatandaşlarımızın ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirebilmesi adına bu uygulamayı hayata geçirdik. Tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.”

Akçaabat Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla bayram süresince de kolaylaştırıcı uygulamalarını sürdürmeye devam edecek.

AKÇAABAT’TA BAYRAM BOYUNCA OTOPARKLAR ÜCRETSİZ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.