banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA JUDOCULAR KUŞAKLARINA TÖRENLE KAVUŞTULAR

Judo Kuşak Seviye Atlama Törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Uysuz, Akçaabat protokolünün üyeleri, Judo Kursu öğrencileri ve Judo Kursu kursiyerlerinin veliler katıldı.

210 Judo Kursu sporcularına minikler, yıldızlar, ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde yaşları 7 ile 19 arasında olan judoculara bulundukları seviyenin kuşakları verildi.

Judo Kuşak Seviye Atlama Töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Akçaabat Belediyesi olarak sporun her dalını yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz. Sağlıklı yaşamın temel kuralı spor yapmaktır. Teknolojik gelişmelerin hat safhada yaşandığı günümüzde hareketli yaşam ne yazık ki minimum seviyelere gerilemiştir. Teknolojik bağımlılık, hareketsiz, sporsuz bir yaşam ve tüm bunların akabinde sağlıksız bir hayat baş gösteriyor. Çocukların, gençlerin hatta tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, zinde ve enerjik bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak ve teşvik etmek amacıyla belediye olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Hem Gençlik Merkezimizde hem de Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü çatısı altında çocukları, gençleri, kadınları ve yetişkinleri yeteneklerine ve ilgilerine göre birçok spor branşıyla buluşturuyoruz. Akçaabat Belediyesi Spor Kulübümüzde 210 Judo sporcumuzun bulundukları seviyeye uygun kuşaklarını alacağı bu törende yer almak, sporla ilgilenen pırıl pırıl sporculara kuşaklarını takdim etmek beni gururlandırıyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamı diliyorum.” Dedi.

EN ÖZEL KUŞAK TAKDİMİ YAPILDI

Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü sporcularından olan Down Sendromlu Kürşat Soytürk’e kuşağını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim takdim etti. Kürşat Soytürk, bu yıl Türkiye Şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil edecek.

Asıl engelin sevgisizlik olduğuna dikkat çeken Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Fırsat eşitliği sağlandığında ve gereken şartlar oluşturulduğunda; tüm engellere rağmen başarı gelir. Kürşat Soytürk kardeşim herkese örnek olabilecek bir başarı hikayesi yazıyor. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Tüm hayatı boyunca örnek teşkil edecek işlere imza atacağına gönülden inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

BAŞKAN EKİM’E SİYAH KUŞAK

210 sporcuya bulundukları seviyeye uygun kuşaklarının verildiği programda, Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Uysuz, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekime siyah kuşak verdi. , Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Uysuz, sporun ve sporcunun; sanatın ve sanatçının; Akçaabat’ın menfaatine olan her türlü gelişmenin tam destekçisi olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber