banner240
banner237
banner238

Akçaabat’ta Mazgallar Temizlendi

Kağıt parçaları ve sigara izmaritlerinin tıkadığı mazgallar, tek tek açılarak içlerindeki çöpler toplandı. Akçaabat merkezde, ana caddelerde ve yoğun noktalarda başlatılan temizlik çalışmasında mazgallardaki çöpler toplanarak, tazyikli suyla yıkandı.

Son yıllarda yaşanan aşırı yağışlar sonrası tıkanabilecek olan yağmursuyu mazgallarını düzenli olarak temizleyen Akçaabat Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın geneli başta olmak üzere, Yıldızlı, Söğütlü, Yaylacık, Kavaklı Mahalleri ve merkezde Miili Egemenlik, İnönü, ve İstiklal Caddelerin de geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

Çalışmalar hakkında açıkalama yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “ Belediyemiz ile TISKI Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmalarda yapılan planlama doğrultusunda tüm mahalle merkezlerinde çalışmalarımız sürecektir. Yağmur suyu hatlarının ve mazgalların tıkanmaması noktasında vatandaşlara da görev düştüğünü belirten başkan Ekim, aşırı yağışlarda oluşacak olumsuzluklara karşı tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, vatandaşlarımızın da yağmur suyu mazgallarına çöp atmamalarını önemle rica ediyorum. Ayrıca tüm işlerimizde olduğu gibi desteğini her zaman gördüğümüz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na bu işbirliği imkânını sağladığı için teşekkür ediyorum.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber