banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA THM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Haziran Ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu halka açık bir konser verdi.

Konsere Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Şef Muharrem Gaydan eşliğinde Türk Halk Müziğinin seçkin eserlerini koro ve solo olarak seslendiren Türk Halk Müziği Korosu, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Koro ve solo eserleri seslendirmedeki performanslarıyla dinleyenlerden tam not alan Türk Halk Müziği Korosu, alkış yağmuruna tutuldu.

Konser sonunda Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Türk Halk Müziği Koro Şefi Muharrem Gaydan’a ve Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren soliste çiçek takdim ettiler.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Türk Halk Müziği Korosu konserini dinlerken muhteşem duygular içerisinde unutulmaz bir gece geçirdiğini dile getirerek solistleri ve koro şefini tek tek tebrik etti. Akçaabat’ın kültür ve sanatta öncü bir şehir olduğunun altını özellikle çizen Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar sözlerine şu ifadelerle devam etti; “Bizleri seslendirdikleri eserlerle duygudan duyguya savuran Türk Halk Müziği Koromuza performanslarından ötürü teşekkür ediyorum. Müzik dolu, sanat dolu bir akşam yaşadık. Sanatsever hemşehrilerimiz de sanat dolu bu akşama eşlik ettiler, salonu doldurdular. Gözümüzün nuru Akçaabat’ımız her alanda olduğu gibi sanat alanında da çok güzel işlere imza atmıştır. Görüyoruz ki bu güzel işlere imza atmaya da devam ediyor; Akçaabat’ımızın adına, ününe yaraşır işler ortaya koyuyoruz.  Akçaabat Belediyesi olarak bu güzel işere öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’de şehrimizin kültürünü yaşatmak için gerekli tüm gayreti gösteriyor; kültür sanat ve sportif faaliyetleri her fırsatta destekliyor; Akçaabat’ımızın yararına olan her işin peşinden koşuyor. Bu tür etkinlikler sayesinde hem Akçaabat’ımız şenleniyor hem Akçaabatlımız sosyalleşiyor. Çok kıymetli sanatsever hemşehrilerim; haziran ayı için ve daha sonrası için hazırladığımız etkinliklerimiz devam edecektir. Tüm etkinliklerimize şimdiden davetlimizsiniz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber