AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Vatandaşımızın büyük heyecanla beklediği yaş çay fiyatı dün cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Her yıl genel olarak aynı problemleri yaşamamıza neden olan yaş çay alım kampanyası, umarız ki bu yıl asaleten atanan genel müdürün geçmişteki hataları kaleme alarak kontejan ve kota uygulamalarına dikkat ederek vatandaşın özel sektöre ucuz çay satmasını önlemiş olur. Geçen yıl bu problemlerle çok karşı karşıya kalındı. Vatandaş olarak devlet taban fiyatından 1 TL veya bazen daha fazlası ucuza satılmıştı. Sebebi yöneticilerin ilçeler arasındaki yapdığı ayrımlar ve yanlış uygulamalar. Umuyoruz ki geçmişten ders alınarak bu yıl özel söktöre ucuz çay satılmasını önlemiş olurlar. Çay daha çok küçük olmasına rağmen ekonomik sıkıntıdan dolayı birçok üreticimiz hasata başlamıştır. Bu zorlu süreçte Çaykur Genel Müdürü'nün deneyimli kadrosuyla inanıyoruz ki gerekli hazırlık ve çalışmaları yapmış olup ilçeler arasındaki ayrımcılığı sonlandırıp, kontejan uygulamalarını vatandaşın sesine dikkate alarak uygulamaya başlayacaktır. Rize, Trabzon, Giresun, Artin illerini kapsayan çay hasatı vatandaşlarımıza bereketli olmasını dilerim .
AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Taban fiyat yasam şartlarında azda olsa beklenilen fiyatdı. Tek istek devlet taban fiyatının çok daha düşük fiyata özele mahkum edilmemesidir.
Vatandaşımızın büyük heyecanla beklediği yaş çay fiyatı dün cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Her yıl genel olarak aynı problemleri yaşamamıza neden olan yaş çay alım kampanyası, umarız ki bu yıl asaleten atanan genel müdürün geçmişteki hataları kaleme alarak kontejan ve kota uygulamalarına dikkat ederek vatandaşın özel sektöre ucuz çay satmasını önlemiş olur. Geçen yıl bu problemlerle çok karşı karşıya kalındı. Vatandaş olarak devlet taban fiyatından 1 TL veya bazen daha fazlası ucuza satılmıştı. Sebebi yöneticilerin ilçeler arasındaki yapdığı ayrımlar ve yanlış uygulamalar. Umuyoruz ki geçmişten ders alınarak bu yıl özel söktöre ucuz çay satılmasını önlemiş olurlar. Çay daha çok küçük olmasına rağmen ekonomik sıkıntıdan dolayı birçok üreticimiz hasata başlamıştır. Bu zorlu süreçte Çaykur Genel Müdürü'nün deneyimli kadrosuyla inanıyoruz ki gerekli hazırlık ve çalışmaları yapmış olup ilçeler arasındaki ayrımcılığı sonlandırıp, kontejan uygulamalarını vatandaşın sesine dikkate alarak uygulamaya başlayacaktır. Rize, Trabzon, Giresun, Artin illerini kapsayan çay hasatı vatandaşlarımıza bereketli olmasını dilerim.

HASAN KANSIZOĞL
  GENEL BAŞKAN
     AKES-DER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber