Aktürk'ten Özel'e tepki, Soylu’ya tam destek

BAHATTİN BAŞTÜRK
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk,  CHP Genel Başkan Vekili Özgür Özel'in, Trabzon’da düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya söylediği sözlere tepki gösterdi. Trabzon’daki bir çok muhtarın yanı sıra Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdağ ve Murgul Muhtarlar Derneği Başkanı Kemal Kara’da katılarak, Aktürk’e destek verdiler. 
TÜRKİYE İÇİN GÖREVDEYİZ
Aktürk, “Bakanımıza sahip çıkmak bizim için siyaset meselesi değil milli meseledir. Sayın Özgür Özel’in siyasi eleştirilerine karışmayız. Ancak sayın bakanımıza karşı yaptığı hakaretlerin de önüne geçeriz. Trabzon kendi değerlerine, şehrine, devletine sahip çıkmasını bilir. Terörün kökünü kazıyan bakanımız Süleyman Soylu’nun yanındayız. Biz muhtarlar hep birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz” dedi.
HAZMEDEMİYORUM
Aktürk, “Şehrimizin evladına Trabzon’da laf söylenmesine hazmedemiyorum. Bu söylemleri Ankara’da yapabilirdi. Bende bir Trabzonlu olarak, memleketin çocuğu olarak, Trabzonlulara sahip çıkmak adına bu açıklamayı yapıyorum Siyasi olgu duruş olarak asla değildir. Bizim muhtarlar olarak görüşümüz, devletimize sahip çıkmak. Bayrağımızın gölgesinde milletimize hizmet etmektir. Bu millet seçtiği, devleti yönetenlere saygı duyulmasını istiyoruz. Bizim desturumuz ve duruşumuz devlet edebi ve adabıyla millete ve devlete saygılı olmaktır” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber