banner240
banner237
banner238

ARAKLI BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ REİS TKDK BAŞKANI AYDOĞDU'YU AGIRLADI

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 08 Mayıs 2019 tarihinde Altıncı Başvuru Çağrı İlanına çıktığını duyurdu.

Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir.

Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek

“Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis yatırım programının son dere önemli olduğunu belirterek Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, İşlenmesi ve Paketlenmesi ve benzeri Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme kapsamında %65 ve %55 oranlarında destek verildiğini dile getirdi.

Başkan Vekili Reis nazik ziyaretlerinden dolayı TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber