AYYILDIZ GİBİ PARLIYOR!

Siyasi ve iş kariyerinde Trabzon için önemli projelere imza atan Ayyıldız, eğitim hayatında da başarılara imza atmaya devam ediyor.
Ayyıldız Karadeniz Teknik Üniversitesinin 64. Kuruluş yıl Dönümü törenlerinde İnşaat Mühendisliği alanında Doktora diplomasını aldı.


Osman Turan Kongre Merkezinde diplomasını alan Ak Partinin Milletvekili Aday Adayından Ayyıldız’ın Doktora Hocası ise Yomra’lı hemşerisi Atakan Aksoy oldu.
Prof. Dr Hikmet ÖKSÜZ’ün  elinden diplomasını alan İnşaat Yüksek Mühendisi Ayyıldız, ‘’Mezun olduğum üniversitede doktoramı yaptım. Bütün Hocalarıma ve tüm yöneticilerine teşekkür ederim. Karadeniz Teknik Üniversitesi büyük bir markadır. Bu markaya lâyık olabilmek için önümüzde ki süreçte de çalışmalarıma devam edeceğim.’’ Dedi. 
Bizlerde Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık ‘’Manşet 61 & Haberim Hamsi’’ ailesi olarak Ortahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanımız İnşaat Yüksek Mühendisi Sayın Dündar Ayyıldız’ı tebrik ediyor, hem siyasi hem de eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber