banner240
banner237
banner238

BAKAN SOYLU ARAKLI'DA BELEDİYE BİNASI HÜKÜMET KONAGININ AÇILIŞINI YAPTI

Ziyarette vatandaşlara ilk olarak Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ardından Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu konuştu. 

Ziyarette son olarak ise Bakan Soylu konuştu Yoğun şekilde yağmur yağmasına rağmen vatandaşlar, Bakan Soylu’nun ziyaretine büyük ilgi gösterdi.  Bakan Soylu, ziyaret için geldiği binada kürsüye yürümekte büyük güçlük çekti. 

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIM ATTI BİZE Soylu, “Tecrübesiyle, bilgisiyle onlar patinaj yapmaya çalışacaklar. Göreceksiniz, Türkiye buradan büyük bir fırsat üretecek. Zengin ve güçlü bir Türkiye olarak yoluna devam edecek. Her türlü hizmet yapılıyor vatandaşımız için. Jandarma komutanlığı binası istedi belediye başkanı. İsterken hafif de çalım attı bize. Bina 1969’da yapılmış eski bina dedi. Ben de 1969’da doğdum. Siz hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biz konfor görevi yapmıyoruz. Gayret göstereceğiz, mücadele edeceğiz. Hiç endişe etmeyin. Hep beraber göreceğiz. Bütün dünyaya bu ülkenin gücünü göstereceğiz.” dedi.

TAYYİP ERDOĞAN VE TÜRKİYE YENİ BAŞLIYOR

Soylu, “Kaymakamlık ve belediye başkanlığı binaları aynı alan içerisinde birbiriyle de dayanışarak Araklı hemşehrilerimize güzel bir hizmet odağı haline geldi. Burada çok yağmur yağıyor tutmayacağım sizi. 22 yıldır Tayyip Erdoğan Türkiye’nin altyapısını ve eksiklerimi güçlendirmek için büyük bir mücadele ortaya koydu. Kendisine yapılan saldırılara karşı geri adım atmadı. Hiçbir istikamete bakmadı. Başına birçok sorun getirmeye çalıştılar. Bize tabii ol dediler. Tayyip Erdoğan Amerika’nın da Avrupa’nın da şer güçlerinin de hiçbirisinin önünde eğilmedi. Türkiye bütün bu saldırılara boyun eğmiyorsa, bu ülkeyi sağlam ve dayanıklı, saldırılara karşı getirmek için ortaya irade koydu. Bu sizlerin sayesindedir. Savunma sanayilerinde yüzde 20’lerden yüzde 80’lere gelmemiş olsaydık bizi bugün terörle boğacaklardı. Enerjide barajlarımızı yapmamış olsaydık elimizi açacaktık. Rusya gazı vermezse bu sene soğuktan titreyecekler. Dünyada ses çıkarak tek ülke var. Bu yüzden bizim ülkemize saldırıyorlar ama başaramıyorlar. Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar itimat edip güvendiniz. BM dahil, zirveler dahil dünyanın neresinde olursa olsun itimat ettikleri bir lider haline getirdiniz Erdoğan’ı… Amerika’ya Avrupa’ya kim güveniyor. Gıda krizini çözebilmek için cumhurbaşkanımızın ayağına geldiler. Dünyada ekonomik kriz var. Pandemi salgını oldu. Sıkıntılar çektik. 2 yıl maskelerle gezebileceğimizi düşünmedik. Dükkanlar kapanacak düşüncemiz olmadı. Demek ki olabiliyormuş. Amerika ve Avrupa çaresiz kaldı. 2 milyar dolar PKK’ya yardım ettiler. Türkiye’de terör koridoru açtırmak istiyorlar. Yatırımları yapmamış olsaydık bize diz çökerteceklerdi. Şimdi kimseyi dinlemiyoruz. Türkiye’nin bölünmesi projesinde kim varsa ona sonuna kadar karşı çıktık. Şu duruşunuz, şu sevginiz, asaletiniz, karakteriniz, ay yıldızlı olan bayrağa bakışınız, yetiştirdiğiniz çocuklarınızla… Tayyip Erdoğan ve Türkiye yeni başlıyor, yeni başlıyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber