BAKANLIKLARA ÇIKARMA YAPTILAR

Milletvekili Cora’ya Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu ve Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akgül eşlik etti.

KARAYOLU YATIRIMLARIYLA İLGİLİ SÜREÇ İSTİŞARE EDİLDİ

Heyet, ilk olarak Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. İlçelerdeki karayolları yatırımları istişare edildi. Hayrat-Balaban yoluna duvar ve bariyer yapımı talep edildi, Dernekpazarı’ndaki Süt Fabrikasının orada köprülü bir kavşağın gerekli olduğu belirtilerek bu noktada destek istendi. Ayrıca Yomra Oymalı-Özdil Grup Yolunun tamamlanması ve güzergahta bulunan taş ocağıyla ilgili sorunlar dile getirildi. 7 ve 17. km’leri tek gidiş ve tek geliş şeklinde ihale edilen Araklı Karadere-Bayburt yoluna tırmanma şeridi eklenmesine yönelik bir düzenleme talep edildi. Her taleple ilgilenen Genel Müdür Uraloğlu’na Milletvekili Cora teşekkür etti.

BAKAN KASAPOĞLU’DAN ARSİN VE ŞALPZARI’NA ÖDENEK SÖZÜ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın diğer adresi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu oldu. Milletvekili Cora’ya Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da eşlik etti. Milletvekili Cora, Trabzon'a yaptığı katkılardan dolayı Bakan Kasapoğlu’a teşekkür ederken, "Kendisine minnettarız. Allah güç kuvvet versin. Gecenin geç saatlerinde bizimle ilgilendi. Moral verdi. Kendisine ne zaman gitsek tüm imkanlarını seferber ediyor. Ziyaretimizde Şalpazarı İlçemizdeki Geyikli Mahallesi Semt sahasına, İlçe merkezine yapılan Gençlik Merkezi ilave katına ve İlçe Stadyumumuza ödenek talebimizi ilettik. Ayrıca Arsin Sahilinde Belediyemize ait futbol, basketbol ve tenis kortlarının olduğu spor tesisinde yıkılmış yerlerin tadilatı için ödenek talep ettik. Yine değerli bakanımız Arsin Belediyesi Spor akademisindeki 350 gencimiz için malzeme tadariki noktasında destek olacağının sözünü verdi. Değerli Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber