Baloğlu, Karadeniz Ereğli’de Ziyaretlerde Bulundu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Zonguldak İl Başkanı Muammer Baloğlu, Karadeniz Ereğli’de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret eden Baloğlu, Konfederasyon olarak ülke genelinde ve Zonguldak’ta yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.
Konfederasyonun oluşumu, hitap ettiği kesim, özellikle Zonguldak ve ilçelerinde yaptığı çalışmalar ile ilgili Baloğlu’ndan detaylı bilgiler alan Kaymakam Çorumluoğlu; gençlere yönelik yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çorumluoğlu, ayrıca, nazik ziyaretinden dolayı Baloğlu’na teşekkür etti.
Baloğlu, Çorumluoğlu’nun ardından Karadeniz Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik’i ziyaret etti. Baloğlu burada Vakıfa, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına 2 bin 500 adet medikal maske bağışında bulundu. Balbaloğlu, Hasçelik’e de Konfederasyon olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verirken; Hasçelik de Baloğlu’na çalışmalarında başarı dileğinde bulunup, ziyareti ve maske bağışından dolayı teşekkür etti.

Baloğlu, Karadeniz Ereğli’de Ziyaretlerde Bulundu.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.