“Başbuğ’a Vefa, Millete Hizmet: Akçaabat’ta 400 Kutu Lokum Dağıtıldı”

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçaabat Ülkü Ocakları, Türk milliyetçiliği davasının lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aziz hatırasını yaşatmak ve ruhuna ithafen hayırda bulunmak amacıyla ilçe merkezinde 400 kutu lokum dağıtımı gerçekleştirdi.

Toplumsal dayanışma ve milli şuurun güçlendirilmesine katkı sunan bu anlamlı etkinlik, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ülkü Ocakları teşkilatı, geçmişine vefa gösteren ve değerlerini yaşatan anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Köksal Koç şu ifadeleri kullandı:

“Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ömrünü Türk milletine adamış, inancıyla ve mücadelesiyle bizlere yol göstermiş büyük bir liderdir. Onun aziz hatırasını yaşatmak ve ruhuna hayırda bulunmak bizler için hem bir görev hem de bir vefa borcudur. Ülkücü hareket, dün olduğu gibi bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir.”

Akçaabat Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdüreceğini kamuoyuna bildirir.

“Başbuğ’a Vefa, Millete Hizmet: Akçaabat’ta 400 Kutu Lokum Dağıtıldı”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.