BAŞKAN BIYIK, ÇALIŞANLARINI ÇUKURA İNDİREN O KADINDAN ŞİKAYETCİ OLDU

Avrasya Üniversitesi tarafından işgal edilmiş dolgu alanını çeviren çitleri yıkarak alanı halka açan Başkan Bıyık, yıkım işleminin ardından aynı gün, alanda sürdürülen çalışmaları incelemek için dolgu alanına gitti. 
Alanda bazı üniversite çalışanları ile Bıyık’ın karşısına çıkan Yeniçeri, haddini aşan ifadeler kullandı. 

Çalışanlarını çukura indiren sözde genel sekreter olan ama Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız'ın Maçka Belediyesi başkanı oldugu dönemden beri onunla beraber olan Gülay Yeniceri kendisini Avrasya Üniversitesinin Çalışanı değilde sözde sahibi imiş gibi kendisinde yekili zannedip hakaret etmesi Yomralılar tarafından tepki ile karşılandı
Başkan Bıyık ve Yomralılara hakaret ettiği kayıtlara yansıyan Yeniçeri’nin tahrikleri karşısında soğuk kanlılığını koruyan Bıyık’ın, Yeniçeri’ye yanıt vermek isteyen belediye çalışanları ve vatandaşlara da engel olduğu görüldü. 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bıyık, “Biz devlet yönetirken, halkımızın haklarını korurken, karşımıza çıkan bu tür şahıslara, tahriklere, provakasyonlara ancak hukuki yollarla cevap verebiliriz. 
Söz konusu şahsı ben tanımıyorum. Herkes kanun karşısında yaptığının hesabını vermekle mesuldür. Aynı gün o şahsın hakkında suç duyurusunda bulundum. 
Ben adalete ve hukukun üstünlüğüne her zaman inandım. Hukuk gereğini yapacaktır” diye konuştu.

Ayrıca Yomra halkı tarafından çalışanlarını çukura indirip kendisi çukurdan cıkmasınlar diye başında bekleyen sözde genel sekreter için bu nasıl amir nasıl genel sekreter bizim bildiğimi amirler önce kendileri öne cıkar buna destek olmak isteyen çalışanlarda ona destek olmak için çalışanlarda onunla beraber iner  yanındaki işçisini çukura indirip kendisi başında bekliyor okadar cesaretli idi kendisi o cukura inse idi acaba çukura inerse üzerindeki pahalı elbiseleri kirlenir diyemi kortu dediler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber