BAŞKAN CEBİ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Yiğitözü mahallesinde gerçekleşen kaza yerini inceledi.

Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Yiğitözü mahallesinde, bir kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek virajı alamadı ve hızını alamayarak bir evin kolonuna çarptı.

Şans eseri kamyonun çarptığı evde kimse yoktu. O sırada kamyonda olan iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumu iyi.

Konuyla ilgili olarak Başkan Çebi; ”Yiğitözü mahallemizde bir kamyonetin kontrolden çıkıp vatandaşımızın evine çarpması sonucu büyük maddi hasar oluştu. Çok şükür can kaybı yok bizde mahalle muhtarımız ve meclis üyelerimle geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah beterinden korusun.” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN CEBİ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.