BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı devir teslim törenine Trabzon’dan yoğun katılım sağlandı. Trabzon’daki Belediye Başkanlarının yanı sıra Ak Parti il ve ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve Trabzonlu birçok kişi katıldı.

Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini bugüne kadar layıkıyla yürüten Trabzon Milletvekilimiz Sayın Adil Karaismailoğlu’na Ülkemize ve Milletimize yaptığı başarılı hizmetler için şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyor; AK Parti Trabzon Milletvekilliği görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine getirilen ve daha önce Karayolları Genel Müdürlüğü görevini icra eden Sayın Abdülkadir Uraloğlu’na yeni görevinde başarılar diliyorum. Her iki isim de ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş ve bulunmaya da devam edeceklerdir. Rabbim, ülkemiz ve milletimiz için yapılacak tüm hizmetlerimizi hayırlı eylesin.”

BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.