banner240
banner237
banner238

Başkan Genç, Çatak Park’ı inceledi!

Başkan Genç, vatandaşların gezinti, yürüme ve dinlenme; çocukların ise oyun ihtiyaçlarını karşılamak için ‘Erdoğdu Çatak Park’ projesinin çok önemli bir işlevi yerine getireceğini belirtti.

Projenin son durumuyla ilgili Etüd Proje Müdürü Mustafa Karslı’dan bilgi alan Başkan Genç, “Daha yeşil bir Ortahisar hedefimiz doğrultusunda park ve yeşil alan projelerimizi vatandaşlarımıza taahhüdümüzün gereği olarak bir bir hayata geçiriyoruz. Toplamda 11 dönümlük alana kurulu Çatak Park projemiz de bunlardan sadece biri… İçinde 1 adet büfe ile 600 m² büyüklüğünde bir çay bahçesi, toplam alanı 200 m² olan 8 adet kameriye, 600 m² çocuk oyun alanı, 2,5 dönümlük çim teras alanı bulunuyor. Sert zeminden oluşan meydan ve yürüyüş yollarının toplam alanı 5000 m²’yi buluyor. Ayrıca içinde farklı bitki ve çiçeklerin olduğu 4000 m² büyüklüğünde yeşil alan yer alıyor.” dedi.

“YIL SONUNA KADAR AÇILACAK”

Çatak Park projesi içinde çeşitli aktivitelerin icra edilebileceği serbest etkinlik alanı yapılacağını belirten Başkan Genç, “Proje alanımız içerisinden geçen yoldan dolayı iki ayrı alana ayrıldı. İlk alanda ağırlıklı olarak sert zemin ile birlikle çocuk oyun alanı ve çay bahçesi bulunuyor. Yolun diğer kısmındaki bölümde ise ağırlıklı olarak yeşil serbest etkinlik alanları yer alıyor. İnşallah, projemizi bütün üniteleriyle birlikte tamamlayıp yıl sonunda da vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTMEK İÇİN…”

Her anlamda kendine yetebilen bir Ortahisar hedeflediğini kaydeden Başkan Genç, “Ortahisar’ımızı her anlamda daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için üzerimizde

düşen görev ve sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızdan oy isterken ‘En mutlu şehir Ortahisar’ hedefiyle yola çıkmıştık. En mutlu şehir olmak için altyapıdan tutun da kültür, sanat, eğitim, ulaşım, yeşil alan ve parklar gibi birçok alanda adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Her anlamda kendine yetebilen bir Ortahisar hedefliyoruz. Bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da dahil olmak üzere bugüne kadar ilçemizde yüzün üzerinde park projesini hayata geçirdik. Nüfus yoğunluğu olan Çukurçayır, Aydınlıkevler, Kalkınma ve Pelitli gibi mahallelerimizin her birine birçok park inşa ettik. Vatandaşlarımızın en mutlu olduğu, en çok memnuniyet ve huzur duyduğu, aynı zamanda talep ettiği projelerin başında park projeleri ve yeşil alanlar geliyor. Dolayısıyla ilçemizi yeşillendirmek için elimize geçen bütün fırsatları, bütün imkânları değerlendiriyoruz.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber