Başkan Kara  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonuna Aday Çıkıyor

Değerli esnaf ve sanatkâr kardeşlerim;

Mevcut sorunları görmezden gelen, yeni projeler üretemeyen, esnaf ve sanatkarlarımızın haklarından daha çok kendi çıkar ve menfaatlerini ön planda tutan bir yapının sürdürülebilir olması imkansızdır.

Bu yapının günümüz koşullarında daha nitelikli ve kurumsal bir şekilde oluşturulması kaçınılmazdır.

Mevcut durumda konfederasyonumuzun esnaf ve sanatkarlarımızın çıkar ve menfaatlerini korumak ve kollamak gibi bir anlayışla çalışmadığını üzülerek bildirmek istiyorum.

Bu zamana kadar doğru bildiğim hiç bir şeyden asla ama asla sapmadım. Muharrem Başkanımızla birlikte bu yola çıkmamızın nedeni; güven, samimiyet, inanç ve azimden kaynaklanmaktadır.

Bu süreçte bütün Türkiye'yi, 81 ilimizi dolaşarak yaptığımız görüşmelerde; esnaf ve sanatkar teşkilatımızın çoğunluğunun bizlerle aynı şekilde düşündüğünü görmekteyiz. Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda her geçen gün gücümüzü daha da arttırdığımızın farkındayız. Esnaf ve sanatkarımız kadirşinastır; paradan, puldan, zorlamadan ve oynak bir zeminden çok ama çok uzaktır.

Projelerimizle konfederasyonumuza yeni bir ivme kazandırarak ülkemizde teşkilatımızın hak ettiği gerçek değere kavuşması konusunda elimizden gelenin daha da fazlasını sunacağız.

Allahım yolumuzu açık eylesin, esnaf ve sanatkarlarımız için vermiş olduğumuz bu mücadelede bizleri utandırmasın inşallah.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber