banner240
banner237
banner238

BAŞKAN USTA DURAK BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BİR GÜN FEDAKARLIK
Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Ömer Hakan Usta, Pazar gün gerçekleşecek oda seçimlerinin esnaflar için hayırlı olması temennisinde bulundu.  Usta, 07.01.2018 tarihinden itibaren görev süreci boyunca şoför esnafı ile birlik beraberlik içinde istişare ile hareket ederek görevi tamamladıklarını ifade etti. Usta, “Pazar günü seçimimizi gerçekleştireceğiz. Genel kurul salonunda sabah 08.00’de toplanacağız inşallah. Bir gün fedakarlık yapacağız, 4 yılımızın kaderini belirleyeceğiz.  Rehavete kapılmayacağız. Son dakikaya kadar mücadele edeceğiz. Bir oy çok önemlidir” dedi.
DİK DURACAĞIZ
Salonda efendi olacağız. Diklenmeyeceğiz, dik duracağız. Sağduyulu bir şekilde bayram havasında kongremizi gerçekleştireceğiz. Durak başkanlarımız duraklarına yapılan hizmetleri çok iyi biliyor. Bunları burada açıklamaya gerek yok. Durakların depolama alanları, yolcu alım yerleri, taksi duraklarımızın modernizasyonları, minibüsçülerimizin depolama alanı, yolcu alım alanı gibi alanları yenilememiz. Hepsini şoför esnafımız için yaptık. Durak başkanlarımız ile çok seçim geçirdik. Bu seçimi de Allah’ın izniyle alnımızın akıyla geçireceğiz inşallah” diye konuştu.
EKMEK DAVASI
Usta, “Bu dava bizim davamız, şoför esnafımızın ekmek davasıdır. Hep birlikte ekmeğimize sahip çıkacağız. Kongremize duyarlı davranmalıyız. Ekmek bizim davamız. Ekmeğimizi bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Bu seçim koltuk, makam, mevkii seçimi değil, geleceğimize, emeğimize sahip çıkma seçimidir” ifadelerine yer verdi.
SANDIK ÖNEMLİDİR
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, “Ben de bu işin içindeyim. Çamlık Taksi Durağında taksim var. Sandık önemlidir. Sandık açılmadan, kazanını olmaz. Son dakika, son oy sayılana kadar sandık karanlıktır. Buraya geldiğimize göre Ömer başkanımıza, inanıyor ve güveniyoruz. Güvendiğimiz için buradayız. Süreçleri çok iyi bilen, taksinin üzerine çıkmasam da nelerin ne olduğunu gören birisiyim. İşin selameti, ekmeğimize sahip çıkmak için Pazar gün sandıkta Ömer Hakan Usta’ya sahip çıkacağız. Devletin gücünden üstün güç yoktur. Eski günler geride kaldı. Şoför esnafının ekmeğinin var olması ve değerli olması için Ömer başkanın yanında olup sandığa sahip çıkacağız. Yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber