BAŞKAN ÜSTÜN SÜRMENE HALKININ NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

Sürmene Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ,Çamburnu ,Yeniay ve Konak Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Üstün'e halkın ilgisi görülmeye değerdi. Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Genç, mahallede yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. 
Çamburnu,Yeniay ve Konak Mahallesinde yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Başkan Üstün, halkımızın rahatı için gece gündüz çalışıyoruz. 

''HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ''
Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın içine çıktıkları ve mevcut sıkıntıları bizzat vatandaşlardan dinlediklerini belirten Başkan Üstün, "Biz, belediyeciliği vatandaşlarımızla birebir konuşarak,dertleşerek hayata geçiriyoruz. Sahada olmak, vatandaşlarımızın bizzat içinde yer almak bizlere güç veriyor, can veriyor. Vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeyi, onların dertleriyle dertlenmeyi kendimize vazife edindik. Sürmene'mizin 37 Mahallesine eşit hizmet veriyoruz .Bunun aksi zaten düşünülemezdi." dedi. 


 
"HER TÜRLÜ SORUNUNUZU İLETEBİLİRSİNİZ"
Vatandaşlardan her türlü sorunlarını kendisine iletmesini isteyen Başkan Üstün, "Görev alanımıza girmese bile, her türlü sorunlarınızı bize gönül rahatlığıyla iletebilirsiniz" diyen Başkan Rahmi Üstün,  "Biz bu koltuğa sizlerin destekleriyle oturduk, o nedenle bu koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Hangi sorununuz olursa olsun, dile getirmekten asla çekinmeyin. Belediyemizin görev alanıyla ilgili olmayan bir konu olabilir. Bunları da rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Biz doğrudan yardımcı olamayacağız bir konu ise bu taleplerinizi de ilgili kurumlara ileterek, vatandaşla devlet arasında bir nevi aracılık görevi yürütüyoruz. Yeter ki, sizlerin dertlerine derman olalım, sorunlara çözüm üretelim. Kimi ilgilendirirse ilgilendirsin, hangi kurumun görev alanına girerse girsin bu şehrin sorunlarını çözmek  sorumluluğu bizdedir. Halkımıza geçmişte olduğu gibi hizmet etmek benim görevim halkımıza vefa borcum var.Halkımıza hizmet için bir nebze de olsa katkı sunabiliyorsak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek onları rahata kavuşturabiliyorsak ne mutlu bize."


HALKA HİZMET HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Halka hizmetin her şeyden önemli olduğunu belirten Başkan Üstün, "Vatandaşlarımıza hizmet etmekten duyduğumuz haz ve memnuniyeti hiçbir şeye değişmem. Bugün alnımız ak, yüzümüz aydınlık bir şekilde sizlerin arasında gezebiliyorsak demek ki, bu işin hakkını veriyoruz. Hiçbir şey vatandaşımıza hizmet etmek kadar önemli değildir. Geçmişte olduğumuz gibi aynı anlayışla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah, 31 Mart'tan sonra da gerek devam eden projelerimiz gerekse yapacağımız yeni projelerle ''Tarihi Kentler Birliği üyesi Sürmene''mizi her anlamda adından söz ettiren bir ilçe konumuna getireceğiz." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber