BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Zorluoğlu öğretmenlere günün anısına çiçek hediye etti.  
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Üniversite Hazırlık Kursu’nda eğitim veren öğretmenleri ve öğrencileri ziyaret etti. Öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Zorluoğlu’na ziyaretinde daire başkanları ve danışmanları eşlik etti.
 
HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ
Kursta görev yapan öğretmenlere bu özel günlerinde çiçek hediye eden Başkan Zorluoğlu, “460 öğrencimizin eğitim aldığı bu Üniversite Hazırlık Kursumuzda geçen yıl oldukça başarılı bir yıl oldu. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Her sene elimizden geldiğince hem fiziki ortamın iyileştirilmesi hem eğitim anlamında diğer ihtiyaçların giderilmesi bakımından merkezimize destek vermeye çalışıyoruz. Bu bizim de çok keyif aldığımız bir belediye hizmetidir. Biliyorsunuz birçok alanda hizmet veriyoruz ama bu iş hakikaten insana doğrudan dokunduğumuz çocuklarımıza gençlerimize doğrudan katkı verdiğimiz bir alan. Benim de çok mutlu olduğum, her geldiğimde heyecanlandığım ve büyük keyif aldığım bir hizmetimiz. Bu hizmetin ana aktörleri sizlersiniz. Bu manada sizlerin gayretini de memnuniyetle takip ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. İnşallah bu sene de diğer seneler gibi çok başarılı sonuçlar alırız” ifadelerini kullandı.
 
GENÇ: BAŞARI ARTARAK DEVAM EDECEK
Halk Eğitim Müdürü Orhan Genç ise, “Geçtiğimiz yıl oldukça başarılıydık. Arkadaşlarımız çok heyecanlıydı ama bu yıl bu başarı daha da artarak devam edecektir” dedi. 
 
ÖĞRENCİLERE İNDİRİM MÜJDESİ
Başkan Zorluoğlu ayrıca kursta eğitim gören öğrencilere yardımcı kitaplar hediye ederken bir de müjde verdi. Kursun altında bulunan kantin fiyatlarında yüzde 20 indirim yapan Başkan Zorluoğlu’nun bu jesti memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler ve öğretmenler Başkan Zorluoğlu’na indirim kararı nedeniyle teşekkür ettiler.
 
KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
Başkan Zorluoğlu, Üniversite Hazırlık Kursu ziyaretinin ardından Trabzon Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber