BEN SIRTIMI ERBAKAN'A VE ERDOĞAN'NA DEĞİL MAÇKALILARA DAYADIM"

Musa Turan Hamsiköy’de yaptığı konuşmanın başında şunları söyledi:

"Bana oy vermek için CHP'ye oy vereceğiz. Daha önce CHP'ye oy vermedik, ama senin için bu dönem CHP'ye oy vereceğim diyorlar. Bu sözler beni hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor.

Benim için diyorlar ki, arabasına genel başkanının resmini koymaktan utanıyor. Ben genel başkanımın resmini koymaktan utansam, CHP'den aday olmazdım. Vatandaşlarım beni seçerken genel başkanıma bakarak seçmesini istemiyorum. Ben sırtımı Fatih Erbakan'a ya da Recep Tayyip Erdoğan'a dayamadım, ben arkamı Maçkalı vatandaşlarıma dayadım. Utanacak kişiler varsa, 10 yıldır iktidarda olup da "bunu yapacağız" diyenler utanmalıdır. Şimdi diyorlar ki, ilk dönemimiz acemilik, ikinci dönemimiz çıraklık, şimdi de ustalık dönemi olacak. Arkadaşlar, iktidarda AK Parti, büyükşehirde AK Parti, ilçede de AK Partiydiniz. Şimdiye kadar neden yapmadınız da şimdi yapacağız diyorsunuz? Vatandaşlarımızın bu sözlere karnı tok artık.”

“Muhtarlarımıza Muhtarlık Büroları Açacağız”

“Muhtar adaylarının her biri bizim için değerlidir. Ben benim için iyi olan muhtarı destekleyip diğerlerini kötülemem, bu yapılanlar yanlıştır. Hamsiköy'ün, Galyan'ın, Esiroğlu'nun, Mataracı halkının seçeceği muhtarı kendi iradesiyle karar vermelidir. Dışarıdan etki etmeye çalışılması yanlıştır. Muhtarlarımız son yıllarda baskı altında. Muhtarlarımıza oy makinesi olarak bakılıyor. Muhtarlarımız bizi destekliyor mu, desteklemiyor mu diye bakılıyor. Muhtarlarımız seçim için mahallelerindeki komşularına söz veriyor, ama bizim için ne kadar çalıştığı ya da bize ne kadar oy kazandırdığına bakılıp ona göre yardım gönderiliyor. Muhtarlarımız bu yüzden mahallelerindeki komşularına mahcup oluyor. Biz muhtarlarla birlikte çalışacağız. Bizim siyasi çıkarlarımıza çalıştığı için ödül vermeyeceğiz. Mahallesine iyi hizmet ettiği için ödül vereceğiz ve mahalle muhtarlarımızın çalışmalarını rahatça yürütebilecekleri muhtarlık büroları kurmalarına yardımcı olacağız. Maçka merkezinde de işlevsel bir hal alacak olan Muhtarlar Derneği kurmalarına yardımcı olacağız.”

“Otopark Yapılırken Kimsenin Fikirleri Alınmadı”

"10 yıl önce sorun çözülmesi için yapılan otopark bugün dükkân yapılıp satılmaya çalışılıyor. Bunun sebebi, otoparkın yapıldığı yerin yanlış bir yer olmasıdır. Sanayi sitesine giden yolu genişletmemiz gerektiği halde, ben yaparım ben ederim düşüncesiyle kimseye danışılmadan yapılmıştır. Maçka'da birçok değerli kurum amiri ve toplum önderi niteliğindeki insanların fikirleri alınmadan yapılmıştır. Ben kim olursa olsun, Maçka için fikri olan herkesin fikrini dinleyeceğim. Herkesin fikrini alarak Maçka'da ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız."

“Halk Eğitim Kurslarını Destekleyeceğiz”

"Halk eğitim kursları var. Ben bu kursları dolaşıyorum. Burada insanların ürettiği ürünleri pazarlayabileceği bir yer yok. Bu insanların el emeği göz nuru ürünlerini satabileceği bir yer neden yapılmıyor? Ben onlara yapacağımıza dair söz verdim ve yapacağım."

Musa Turan konuşmasının sonunda şunları söyledi: "Benim için en büyük servet, size Musa Turan'ın iktidar partisi değildi muhalefet partisi olmasına rağmen dediklerini yaptı dedirtmek. Benim için en büyük servet budur." dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber