"Benim Gözümden Kampüs" Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

“Benim Gözümden Kampüs” Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve yönetim ekibi ile akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve basın mensuplarının katılımıyla Bilim, Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlendi.

15 Mayıs 2023 tarihinde başlayan KTÜ Bilim, Kültür, Sanat Haftası öncesinde değerlendirilmesi yapılarak sonuçları kamuoyuna açıklanan Benim Gözümden Kampüs Fotoğraf Yarışması Seçici Kurulu'nda görev alan; Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Dr. Erhan MUTLUGÜN, Atatürk Üniversitesi’nden Dr. Basri GENÇCELEP, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nden Dr. Kürşat Kaan ÖZKEMAHLI, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Volkan ATAR, Kocaeli Üniversitesi’nden Arş. Gör. Ali Fuat ALTIN’ın değerlendirdiği  47 eser sahibi, toplamda 129 eseri ile yarışmaya katılım gösterdi.

Yarışmaya gönderilen ve Seçici Kurul Üyeleri tarafından değerlendirilen eserlerin ödülleri, düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Değerlendirme sonucunda; Etibar MAMMADOV, Birincilik Ödülü'ne; Ali MERMERTAŞ, İkincilik Ödülü'ne ve Ariunjargal NARANBAATAR, Üçüncülük Ödülü'ne layık görüldü. Ayrıca Sema MERMERTAŞ, Nyambat BUYANTOGTOKH ve Çağlar DEMİRDAL ise Seçici Kurul kararıyla Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.

Üniversitemiz Bilim, Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen “Benim Gözümden Kampüs” Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nde, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, ödül almaya hak kazanan eser sahiplerini tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Töreninin ardından konuklar, 18 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek olan fotoğraf sergisini gezdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber