Bu ziyaretler alkışlanır

ACILAR PAYLAŞILMAYA DEVAM EDİYOR

Deprem bölgesinde acılar paylaşılmaya yaralar sarılmaya devam ediyor. Yaşanan bu büyük felaket karşısında ülkenin her yerinden bölgeye yardımlar devam ediyor. Trabzon’da şehir olarak üzerine düşeni yaparak deprem bölgesinde vatandaşlarımızın sesi gözü kulağı durumunda

TRABZON AKIN AKIN YARDIM ETTİ

Şehrin bu anlamlı bütünlüğüne yönelik Trabzon Artvinliler Derneğinden oldukça anlamlı ve takdir edilecek  ziyaretler gerçekleşti.  7 Mart Artvin’in 102’inci  kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dernek başkan ve üyeleri  ilk ziyareti Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na yaptı.

VALİ USTAOĞLU’NA PLAKET

Trabzon Valiliğin deprem bölgesine gönderilen yardımları çok güzel ve disiplinli bir şekilde yaptığını dile getiren Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Vali Ustaoğlu’na  hem bölgeye yardım hem de şehirdeki misafir depremzedelere gösterdiği hassasiyetten dolayı plaket taktim etti.

BÜYÜKŞEHİR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Trabzon Artvinliler Derneğinin  ikinci ziyaret ise depremin ilk gününden beri Kahramanmaraş’ta Elbistan’da koordinatör olarak atama yapılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na oldu.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA MÜCADELE

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bütün birimleri ile deprem bölgesinde gücünü hissettirdiğini ve yardımların yapıldığını dile getiren Külekçi “Ban başkanımızı Elbistan’da ziyaret ettim. Çok zor şartlar altında müthiş bir mücadele içindeydi. Kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz”

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

Ortahisar Belediyesinin de depremde bölgeye ulaşan ilk belediyelerden biri olduğunu altını çizen Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Değerli Ahmet Metin Genç başkanımıza ve bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

TRABZON HALKINI KUTLUYORUZ

Ülke ne zaman dara girse Trabzon insanı birlik ve beraberlik içinde müthiş bir dayanışma gösteriyor diyen Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Ülkemizi yasa boğan depremde de Trabzon halkı yaraların sarılması noktasında seferberlik ilan etti .İnşallah bu acı günleri birlikte atlatacağız”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber