BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Büyükşehir Belediyesinin koordinatörlüğünde, 18 ilçe belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek karla mücadele çalışmalarında 600 personel, 241 iş makinesi ve 12 kar küreme aracı ile görev alacak.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, tamamlanan hazırlıkları bizzat yerinde gördü. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Zorluoğlu “Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak hazırlıklarımızı birkaç gün önceden başlattık ve şu an itibarıyla çalışmalarımızı tamamladık. Bu çerçevede 241 iş makinemiz ve 600 personelimizle birlikte oluşabilecek bazı sıkıntıları çözme noktasında hazırlıklarımızı yaptık. İş makinelerinin dışında 12 kar küreme motoru ile merkezde kaldırım temizleme çalışması gerçekleştireceğiz. İnşallah bu birkaç günü sorunsuz bir şekilde atlatacağız.

Vatandaşlarımızın da kar yağışına hazırlıklı olmalarını ve bizlere yardım etmelerini  bekliyoruz. Bu noktada toplu taşıma araçlarının kullanılmasına özen gösterilmesi, tek tek araçlarla trafiğe çıkılmaması, çok zorunlu olmadıkça da hafta sonunda dışarıda bulunulmaması, olabilecek sıkıntıları vatandaşlarımızın belediyemize anında aktarmaları önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı. 

Çocukları da unutmayan Başkan Zorluoğlu “Kar yağışı çocuklar için de eğlence ve kartopu demek. O bakımdan bence çocuklarımızı da keyifli bir hafta sonu bekliyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber