banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR TRABZONSPOR TARAFTARINI MAÇA ÜCRETSİZ TAŞIYACAK 

Trabzonspor için her alanda imkânlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, 7 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Akyazı Stadı’nda oynanacak Yeni Malatya maçına taraftarını ücretsiz taşıyacak.  Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri Trabzon’un Of, Beşikdüzü ve Maçka ilçelerinden saat 17.00’de, Ortahisar ilçesi Sahil Peron (Ganita) ve Yenimahalle İpekyolu Fuar Alanı’ndan ise saat 18.00’de hareket edecek. Maça gitmek isteyen taraftar ayrıca maç biletini göstererek Ganita ve İpekyolu Fuar Alanı’ndaki otoparklardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. 

İLÇELERDEN ARAÇ KALDIRILACAK 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’umuzun yanındayız. Bu kapsamda 7 Ocak Cuma günü (yarın) saat 20.00’de oynanacak Yeni Malatyaspor maçı için Doğu, Batı ve Güney ilçelerinden saat 17.00’de otobüslerimiz Akyazı Stadı’na hareket edecektir. Ortahisar ilçemizde ise otobüslerimiz Ganita’daki sahil peronu ve Yenimahalle’deki İpekyolu Fuar Alanı’ndan saat 18.00’de kalkacaktır” denildi.  

OTOPARK ÜCRETİ ALINMAYACAK 
Açıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı; “Araçları ile Ganita ve İpekyolu Fuar Alanı’na gelen taraftarlarımız biletlerini gösterdikleri takdirde buralardaki otopark alanlarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Taraftarlarımız otobüslerimizle protokol yolundan TS Club mağazası önüne kadar gidecektir. Maç öncesi oluşabilecek araç yoğunluğunun da önüne geçmek adına tüm taraftarlarımızın belediye otobüslerimizden faydalanabileceklerini belirtmek isteriz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber