Çam Rüzgarı ikisu’da esiyor. 

Yomra ilçesinde AK Parti'nin ilçe başkanlığı için aday adayı olan Emrah Ömer Çam, mahalle ziyaretleri kapsamında ikisu mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çam, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde buluştu.

İkisu Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette, Emrah Ömer Çam, insanların dertlerini ve şikayetlerini yakından dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Ayrıca, Yomra ilçesine yönelik vizyonunu ve projelerini mahalle sakinleriyle paylaşan Çam, ilgiyle karşılandı.
Yaptığı ziyaretle ilgili olarak sayın çam şu açıklamayı yaptı. “ Belediye başkan aday adaylığımızı açıkladığımız ilk günden itibaren hem projelerimizle hem de ziyaretlerimizle süreci bir bütün olarak ilerletiyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım bir bütün olarak işimizi ciddiye alıyor ve bir adaylığımız açıklanmış gibi yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk hafta 14 proje ile yola çıktığımız Yomra belediye başkan adaylığı yaptığımız temaslar ve ziyaretler sonrasında bugün 33 taneye ulaşmıştır. Tüm halkımızı dinliyor ve sorunlarına çözüm olarak projeler ile onların karşısına çıkıyoruz. Amacımız her kesimin mutlu olduğu huzurlu ve gelişen bir YOMRA’nın var olmasıdır. İkisu mahallesindeki halkımızın bize gösterdiği yakınlık ve içten sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. “ dedi.
Mahalle sakinleri, aday adayı Emrah Ömer Çam'ın mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretin kendileri için önemli olduğunu belirterek, sorunlarının çözümüne yönelik umutlarını dile getirdi. Çam, vatandaşların görüşlerini dikkate alarak hazırladığı projeleri de mahalle sakinleriyle paylaşarak, katılımcı bir yaklaşım sergiledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber