ÇAMURLU SU İÇİYORUZ!

Fındıkoba Mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Hangi mahalleye gitsek mutlaka altyapı ile ilgili bir şikâyet duyuyoruz. Bunların en önemlisi de insanlığın olmazsa olmazı olan su sorunu oluyor.” dedi.

ESKİDEN DAHA AZ SORUN YAŞIYORDUK!

Birçok mahallede de aynı sorunu duyduklarını ifade eden Muratoğlu, “Maalesef su kaynaklarının bol olduğu bir memlekette vatandaşlarımıza dere suyunu reva görüp yağmur yağmaması için adeta mahalle sakinlerine dua ettiriyoruz. Yağmurlu havalarda içme sularının çamur aktığını söyleyen mahalle sakinlerine, TİSKİ’nin çalışanları kaynak yok bahanesini söylüyor. Oysa Büyükşehir Belediyesi olmadan önce mahalle sakinlerinin kendi imkanlarıyla altyapısını kurduğu su hatlarında şimdiki kadar sorun olmuyordu. Para verdikleri halde sorunları azalmayıp arttı. Çalışma yapıyorlar diye mahallelerin yollarını çukurlu şekilde bırakıyorlar. Ne su hizmetini istenilen şekilde veriyorlar nede yaptıkları çalışmaları doğru düzgün yapıyorlar. “ diyerek mahalle sakinlerinin sorunlarını dile getirdi.

EMPATİ KURMALIYIZ!

‘Uzaya uydu fırlatıyoruz, yerin yüzlerce metre derininden doğalgaz çıkartıyoruz ama vatandaşa temiz suyu veremiyoruz’ diyen İlçe Başkanı Muratoğlu,” Mahalle sakinlerimizin dertleri, sorunları çözüleyemecek sorunlar değil. Sadece vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmemiz ve çözüm için gayret etmemiz yeterli olacaktır. Of gibi bir ilçenin hiçbir mahallesinde su, yol ve diğer altyapı sorunları olmamalı. Vatandaşlarımızın çamurlu suyu içmesini bir an olsun empati kurarak düşünürsek bu sorunlar en kısa sürede çözülebilir. O çamurlu sudan en çok değer verdiğimiz evlatlarımız içse acaba kaç saat içinde bu sorunu çözerdik? Evine gitmek için hizmet adına eşilerek çukurlu bırakılan yoldan kendi arabamız hasar görse kaç günde o sorunu çözerdik?” sorularını sorarak yetkililerin bu sorunlara karşı duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber